Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#523834 Euroman Előzmény: #523833

ez off volt, ezért bocsi....a többit inkább nem kommentálnám, csak annyival, hogy usa szopjon le..

törölve

#523833 Euroman Előzmény: #523813

nem gondoltam volna, hogy ilyen polémiát váltok ki....egyébként a svung a régi közös múltból maradt a muszájhoz, a gardrób, a spájz, a hózentróger és társaihoz hasonlóan....angol szó régen jóval kevesebb volt a magyar köznyelvben, ez csak a hunglish elterjedése óta van....lájkol és egyéb undormányok...

törölve

#523828 Borska Előzmény: #523827

fejet hajtok :) valóban Neked lesz igazad :) beszéd közben sose tűnt fel,ugy eltüntetik a végződéseket

#523826 BudFox Előzmény: #523800

Már 20 pontot esett az SP zárásunk óta...gyakorlatilag 45 fokos szögben mennek lefelé, semmikorrekció eddig..

holnap szép napjuk lesz a shortosoknak :_)

törölve

#523819 Borska

annyi sok idő óta,és mivel die Zeit,ha jól tudom akkor so lange a helyes formula

#523814 Borska Előzmény: #523797

de ha már ekkora nagy a nyelvi tudásod akkor kérlek próbáld meg ezt a szót angol-magyar szótárba beirni..........

slung-lendületes járással megy

és én kérek elnézést

törölve

#523813 Borska Előzmény: #523797

ahh,du hast Recht,das Wort, was habe ich gesucht, wirklich der Schwung

...danke für deine nette Bemerkung

es freut mich,dich nach so lange Zeit wieder zu lesen :):):)

#523800 Hathor Előzmény: #523657

eszembe jutott ez a mai postom, hogy irtam, ezt a sok mai vetelt meg ma vissza is kell adniuk. Hat eleg jol sikerult zarora,-) 26mrd forgalom esesben nem rossz mara. Na telorol jelentkeztem be, mert ez eszembd jutott

törölve

#523797 Euroman Előzmény: #523789

slung...olyan nincs...der Schwung= a lendület, olyan van a német nyelvben....magyarosan esetleg svung....mint a muszáj (egyes barmoknak muszály) = muss sein-ből....na mindegy.

#523789 Borska Előzmény: #523788

ha valóban elkezd esni ,akkor még nem késtél le semmiről,de nem szeretem amikor ekkora slungal esik,nehogy visszatépjék zárásra

na megjöttem,áhh bejött …

#523788 big-ebuy

na megjöttem,áhh bejött a érzésem,de eu holnap esik csak?

ha 10éves spanyol államk…

#523787 Borska

ha 10éves spanyol államkötvény hozamok 7% fölé mennek jöhet egy izmosabb eső hullám,egész jegybanki beavatkozásig ,onnan tovább kérdéses az irány,mennyire lesznek határozottak és erősek,mert ha a spanyolokat is menteni kell,az már kemény zúzda lesz euro ügyileg