A holnaphoz képest is pont 20% al drágább. :)
a valóságban még mindig drága... re: 0 ft bevétel, -10 milliós eredmény :))
Philaxia belelőzve... most akkor ez a bét legolcsóbb papírja.
Ha ön azt akarja, hogy vegyék ki az eladói oldalt küldje a 'FEL' szót a 1792-es emeltdíjas SMS számra.
konzum nem jó, mert ott névérték varia jön, szóval pár nap, és a mai árfolyamot osztani kell néggyel... az lesz a legolcsóbb papír a béten, ha addig be nem előzi a kreténjog.
ezek a 20-40 forintos "papírok" igazán kecsegtetőek a türelmes befektetőknek )))
amúgy ha egy borsónyi agya is van ennek az élőlénynek, akkor ma megveszi saját magától a 26-os eladást, és csinál egy hatalmas fordulót, hogy elkezdjenek a spekik agyalni rajta megint...
de ha hagyja 26-on zárni, akkor semmi nem menti meg a 4 ft-tól, meg a börtöntől...
Egy csokorba szedtem a „dnyeszter menti köztársaság” rv gyöngyszemeit eurocentre kerekítve.
Ft Eurocent
ESTMÉDIA 40(4)14(~1) !!!!!
FUTURAQUA 36 13
HUNMINING 34 12
HYBRIDBOX 30 10
KEG 42 15
KONZUM 76 27
KREDITJOG 32 11
NUTEX 92 32
PHYLAXIA 27 9
a bilincs izzana a csuklóján ennek a monkey-nak...
qrva dühítő, mikor ilyen egyértelmű átbaszást hagynak a bét és pszáf részéről hetekig működni... mire lépnek vmit, a lazac már elúszik...
153k.. szép... a h...e i....tája
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/21/masfel_evtizede_nem_tortent_ilyen_a_tozsden/
" Sok potenciálisan tőzsdére érett cégnek egyszerűbb a susnyásban ügyeskedni, mint a tőkepiaci jelenléttel járó átláthatóságot felvállalni, ezért senkit nem érdekel ma a tőzsdére lépés."
A tőzsde-éretleneknek meg megéri, mert a tőzsdén sokkal nagyobb az átláthatatlanság, mint azon kívül. a Bét egy anti-tőzsde, egy tipikusan magyar formája a tőzsdének, ahol mindent lehet találni, csak tisztességesen működő cégeket nem. ( az otp-mol, megy egyéb kék-ratyikat hagyjuk most ki)
csak nem jenőbá az?
re 40m nyereség akkor igaz is ebben a tömésben )))
szép a teljesítménye... Laczkó mikor fog írni a fóruma, mint CJ? :)
mekkora egy tolvajbanda ez... szerintem meglesz az abszolút mélypont, a 4 ft. elképzelhetetlen, hogy ez valaha is 36 ft fölé menjen.... holnap egyből 26 ft 150k eladóval... gyorsulni fog az esés, jönnek a napi -20%-ok rögtön nyitásra, de már nem lesz felpatt....
megnéztem a facse oldalát már ami nyilvános, nem mondanám meg róla, hogy nyrt vezetője, inkább egy seftes vállalkozó feje van... eddig igazolja is a feltevésemet :))
Még mindig alsólimit.
Úgy néz ki vonalszünet volt a nap második felében.
sztem itt már csak a kitömött kicsik vacakolnak egymással
re L csárt