Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#523768 Ibiza Előzmény: #523764

igen..de mi lesz..bux1212 réssel le usa futi fent forint beerősödve.. csukódik a nyitó rés erre usa futi le Ft erősödik.. befeszül a papír.. otp felfelé mol lefelé telekom stagnál..jönnek a vevők..de Ft már esik is..stb stb

#523766 Ibiza Előzmény: #523760

az jó..gratula.. ez nekem csak pajkoskodás..otp arany jobban megy.. sajna napközben most egy ideje nem tudtam nézni..

kis piac vagyunk 1-2md-al elindíthatnak bármit egy irányba.. és szörnyen ideges a piac.. gépnél kell lenni mert egy-egy hír hatalmas elmozdulást okoz.. beleng az inga.. ezt érdemes lekereskedni ha sikerül.. dekem a szving fexik de iylen piacon bármi lehet.

#523764 BudFox Előzmény: #523759

Jó nagy lett a KT , igen...ha nem próbálják meg megvenni az esést, akkor holnap réssel lefele mehetünk...és ha nyitva maradna az nagyon jó lenne...kiszámíthatóbbá válna a határidő / Bux.

Tőled hallottam Egonról,…

#523762 Borska

Tőled hallottam Egonról,illetve Te miattad olvasgattam,mert előtte nem nagyon izgatott mit és hogy ír,de szerintem is igazad van,ugy általánosságaiban jól behatárolja a mozgástartományt,én szoktam még napi szinten Kecskemétit is olvasni,illetve pár befektetőház valutakeresztekre adott várakozásait nézni,és valahogy igy áll össze,már ha összeáll a kép

#523761 Frontin Előzmény: #523742

18.800-as elérést nem adtam be ma, tegnapelőtt írtam hogy a legbullabb verzió szerint bux elmehet 18.500-18.700 közé, hati pedig ebben az esetben 18.800-19.200 közé, de azt is hozzá tettem, hogy nem ez az elsődleges verzióm, hanem tegnap is, ma is 18K-t jelöltem meg mint legvalószínűbb tetőt, ami még csendben hozzáteszem meg is lehet könnyedén. De ha úgy gondolod szívesen beadok holnap egy 20K-s célárat ha ez az ára hogy ki tudj szálni a shortodból! ;-)

#523759 Hathor Előzmény: #523752

http://postimage.org/image/6n73rjv0p/full/

Na az egy órával ezeleőtti rajzom ahogy rajzoltam rákanyarodott a kettős csúcs nyakvonalára, ezzel letörte azt az éket. Napi minimumon bezárt

Reggel nyitóban réssel levihetnénk kettős top nyakvonalát, ezzel rést hagyva hátra.

Ez a hati egy idióta termék mondtam napközben. lent nem kellett, fent kellett napi maxon.

Mindegy, holnap befordíthatnák eladásra azokat.

Futikon löktek még egyet le.

#523753 Ibiza Előzmény: #523747

áá..átvihettem volna de lehet usa nekünk figuráz.. nem szeretem hatit..nem fexik nekem..

#523752 BudFox Előzmény: #523742

jah.....nak közepén már tudtam hogy csak SC -et akarnak csinálni, meg felángatni jó magasra...

aki egész nap a gép előtt ül már a könyből, kötéslistából tudja hogy mi a pálya...

- abból tudtam hogy ma lehet tartani a shortot, hogy reggel az SP futures -0.50 % on volt, és nyitóra sem jött felfelé.

- OTP -t csak a 3800 -as ellenállásig tudták felrángatni ott viszont nagyon kifogyott az erő belőle.. és elindult lefele...

- MOL egész nap minuszban volt...

- A forint mondjuk veszélyes volt....ekkora erősödésre itt lehetett volna nagy SC is....de láttam hogy nincsen már benne erő....

( Mondjuk ha kicsit profibban csinálták volna , ha az OTP -t elviszik 3825 ig, 3837 ig mondjuk..akkor már lehet zártam volna, és nagyobb SC is lett volna....amatőrök voltak ma...:D)

Re: 17700-on short nagyon szopás?

#523746 BudFox Előzmény: #523728

OTP, MOl nagyon csúnya lett igy...tegnap is, ma is relatíve nagyon nagy forgalom, és nagy esés párosult hozzá...

Egonnak bejön a jóslata : megyünk le 16.600 -ra.

OTP 1300 ra ? majd valamikor az elkövetkező hónapokban ?

#523742 Hathor Előzmény: #523729

KT 700körülre tágulva..

Holnap talán pluszban leszek, meg Te is Bud!

Napi alj, valami hulló csillag szerű gyetyával.

Kamu vétel volt az egész nap feleslegesen mondtam.

Frontin amikor beadtad tegnap is a 18800as elérést, meg mai is akkor mindig megindultunk le.

Thx ,-)

reggelre usdhuf 230fölöt…

#523741 Borska

reggelre usdhuf 230fölött várja a nyitást,jelen pillanatban ez a vágyam