igen..de mi lesz..bux1212 réssel le usa futi fent forint beerősödve.. csukódik a nyitó rés erre usa futi le Ft erősödik.. befeszül a papír.. otp felfelé mol lefelé telekom stagnál..jönnek a vevők..de Ft már esik is..stb stb
igen..de mi lesz..bux1212 réssel le usa futi fent forint beerősödve.. csukódik a nyitó rés erre usa futi le Ft erősödik.. befeszül a papír.. otp felfelé mol lefelé telekom stagnál..jönnek a vevők..de Ft már esik is..stb stb
Még utoljára S&P futi emelkedő ék kitöltésben, amiből holnapra kieshet. Tegnap doji ék tető, ma megerősítő eső gyertya, holnap kiesés.
http://postimage.org/image/4xi4bn7dx/full/
Sziasztok!
az jó..gratula.. ez nekem csak pajkoskodás..otp arany jobban megy.. sajna napközben most egy ideje nem tudtam nézni..
kis piac vagyunk 1-2md-al elindíthatnak bármit egy irányba.. és szörnyen ideges a piac.. gépnél kell lenni mert egy-egy hír hatalmas elmozdulást okoz.. beleng az inga.. ezt érdemes lekereskedni ha sikerül.. dekem a szving fexik de iylen piacon bármi lehet.
Jó nagy lett a KT , igen...ha nem próbálják meg megvenni az esést, akkor holnap réssel lefele mehetünk...és ha nyitva maradna az nagyon jó lenne...kiszámíthatóbbá válna a határidő / Bux.
Tőled hallottam Egonról,illetve Te miattad olvasgattam,mert előtte nem nagyon izgatott mit és hogy ír,de szerintem is igazad van,ugy általánosságaiban jól behatárolja a mozgástartományt,én szoktam még napi szinten Kecskemétit is olvasni,illetve pár befektetőház valutakeresztekre adott várakozásait nézni,és valahogy igy áll össze,már ha összeáll a kép
18.800-as elérést nem adtam be ma, tegnapelőtt írtam hogy a legbullabb verzió szerint bux elmehet 18.500-18.700 közé, hati pedig ebben az esetben 18.800-19.200 közé, de azt is hozzá tettem, hogy nem ez az elsődleges verzióm, hanem tegnap is, ma is 18K-t jelöltem meg mint legvalószínűbb tetőt, ami még csendben hozzáteszem meg is lehet könnyedén. De ha úgy gondolod szívesen beadok holnap egy 20K-s célárat ha ez az ára hogy ki tudj szálni a shortodból! ;-)
Tavaly voltam így, idén viszont a bux1212 a top nyereség szinten.
http://postimage.org/image/6n73rjv0p/full/
Na az egy órával ezeleőtti rajzom ahogy rajzoltam rákanyarodott a kettős csúcs nyakvonalára, ezzel letörte azt az éket. Napi minimumon bezárt
Reggel nyitóban réssel levihetnénk kettős top nyakvonalát, ezzel rést hagyva hátra.
Ez a hati egy idióta termék mondtam napközben. lent nem kellett, fent kellett napi maxon.
Mindegy, holnap befordíthatnák eladásra azokat.
Futikon löktek még egyet le.
lehet az expresszionista hatások miatt ? :)
áá..átvihettem volna de lehet usa nekünk figuráz.. nem szeretem hatit..nem fexik nekem..
jah.....nak közepén már tudtam hogy csak SC -et akarnak csinálni, meg felángatni jó magasra...
aki egész nap a gép előtt ül már a könyből, kötéslistából tudja hogy mi a pálya...
- abból tudtam hogy ma lehet tartani a shortot, hogy reggel az SP futures -0.50 % on volt, és nyitóra sem jött felfelé.
- OTP -t csak a 3800 -as ellenállásig tudták felrángatni ott viszont nagyon kifogyott az erő belőle.. és elindult lefele...
- MOL egész nap minuszban volt...
- A forint mondjuk veszélyes volt....ekkora erősödésre itt lehetett volna nagy SC is....de láttam hogy nincsen már benne erő....
( Mondjuk ha kicsit profibban csinálták volna , ha az OTP -t elviszik 3825 ig, 3837 ig mondjuk..akkor már lehet zártam volna, és nagyobb SC is lett volna....amatőrök voltak ma...:D)
Hagyd már egont, én már nem vagyok jó neked? :D
OTP, MOl nagyon csúnya lett igy...tegnap is, ma is relatíve nagyon nagy forgalom, és nagy esés párosult hozzá...
Egonnak bejön a jóslata : megyünk le 16.600 -ra.
OTP 1300 ra ? majd valamikor az elkövetkező hónapokban ?
KT 700körülre tágulva..
Holnap talán pluszban leszek, meg Te is Bud!
Napi alj, valami hulló csillag szerű gyetyával.
Kamu vétel volt az egész nap feleslegesen mondtam.
Frontin amikor beadtad tegnap is a 18800as elérést, meg mai is akkor mindig megindultunk le.
Thx ,-)