Szerintem elkészült tegnap este a rövid emelkedés amire spekiztem, Te fordítva nézed szerintem, de az idő eldönti.
szerk: valóban most kilépett fel..
meglátjuk, én várok.
Szerintem elkészült tegnap este a rövid emelkedés amire spekiztem, Te fordítva nézed szerintem, de az idő eldönti.
szerk: valóban most kilépett fel..
meglátjuk, én várok.
Ft 284 magasságában és kell az Oti is,relatív erősködés van napok óta,nem nagyon engednek vissza semmit..
mivel nem kis mennyiségű valuta kitettséggel rendelkezem nem bánnám végre az igazi átfogó zuttyot,amolyan letisztitó depresszióba torkollo,elgondolkodtató esést,ami után meg lehetne indulni,főként huf terén,szerintem is brutál erős,méltánytalanul erős mostanság,de sajna nem az én hozzáállásom dönti el,szóval hosszúba esés,viszont rövidbe,napi szinten......... könnyen sok korán nyilt shortost kirázhatnak a gatyájukból, sajna a multkori fej-váll szitum ami esésre lett volna kihegyezve nem jött be ,ez záratta annó velem a shortot, valami hasonló készül, olyan beletépek,kiugrasztok pozikból embereket ,aztán visszaadom,hitegetek,de mégis mindig magasabb aljakkal fokozatosan emelkedik,........még
na majd hétvégén vagy vmikor beszélhetnénk erről veletek....most megyek,sztem esés jön
én ezt már többször felvetettem.
Én ma bedobtam közel 100konti ebbe :D
Forintban készül a 15perces doji napi aljon.
Sajnos buxban van pár óra lehetőség várakozni ezen a szinten 550-620között, jobb vállban. EUR/USD-ban kis 15perces emelkedő ék, abból lefele kéne kilépni lassan. Napos S&P emelkedő ék tetején doji tegnap.
szevasztok..azon agyaltam mi napközbe tudnánk kicsit manipulálni piacot 100-200ponttal ha összefognánk 500-700k hatit betudnánk vetni biztos :)mit szóltok?egyeztetett akciókhoz
No meg is csinálták :D Imf el kapcsolatban is bennem van a kérdőjel hogy dobnak-e vmi pletyit mostanság,mert hír tuti nem lesz :D
17610-17620körül van egy jobb váll tető, addig eloldalazhat, de utána eshet számomra Bux, az 60pont, 0.3%. azt ki lehet bírni.
Na itt is van 17600nál, forint 285ön itt megcsinálta az aljat szerintem. kíváncsian várom. pici jobb váll oldalazás még belefér idegtépően mindkét félnek, aztán zutty :D
Waszi, szerintem nem fogják megvenni ezt, max a rövid túladottságot kompenzálják kis kivárással.
Ilyen adatok ütősek lesznek mára. Délután jön még egy csomó adat, ami rossz hír, nehogy szépítsenek, de szerintem rosszabb adatok lesznek azok is a vártnál.
bele vettem az otpbe szigoruan napi tréd(nek indul),mert nem akarták hatit lejebb önteni
50db 3683
150db 3684
szerintem ennél a szintnél feljebb kapaszkodunk
Napközben nem tudunk egyszerűen esni,vagy réssel le,vagy rögtön leütés,más nem létezik...
azt a kánya látom megszórtad a piacot :) azért csak óvatosan, FED valahogy igy fogalmazott
" minden eshetőséggel számolunk és szemelőtt tartva a munkaerőpiaci,gazdasági folyamatokat szükség esetén lépünk "
a "CSAK" kötvénycseréből a ker végére feocsúdtak az usában, a mai alalcsony nyitás lehet beugratás,én lassú emelkedést várok és kizöldülő europai indexeket
20konti kezdő pakk 18030ra short
meg még 20+28+20 18030ra.
Rossz német feldolgozóipari menedzser index jött németországból, éjjel rossz kínából, tegnap mély Zew index..
Mehetünk le..
Árbóc elmélet, dupla top tegnapról, előtte kis elliott elképzelés, dupla top célára készen, azt visszatesztelve alakulhat egy esetleges bear árbóc
http://postimage.org/image/6w1k0xeir/full/
ezek a gondolataim, amivel megindulhatott nagy A után a korrekció.
Elbeszélem itt az időt, közebe egy rövid bear árbócot építünk rövid charton?
Helyes! Ennek egy kis hűsitő eső jól jönne ebben a forróságban ,-))
Ma reggel nyitóban dobtam mindent.
előre betettem előjegyzéseket 18K alá aztán vagy legyün vagy legyün.
Most kivárok, mert esős időt jósol a meteorológia.
Biztos nem voltam, amikor nem köszöntek Neked ,-)
én mindig köszönök a ritkán feltünő barátoknak, ha vagyok.
Egyformán csiszolódunk Wizes barátom.
Hozzám edződtél chartilag, így mi mást láthatnál ,-)
Helyes haladj csak a megfelelő úton!
Én is szeretnék már elkapni egy hosszút. Nekem a swing is kevés időben, de hova spekizzek egy évre előre?? Full bizonytalan itt az irány hosszban.
Na közben eladtam 18070en a kis randomos kontimat..
Ez mire jó ez az egy kontizás nem tudom.. gyakorlom a rendszert, másra nem jó.