Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: lk

#523534 Hathor Előzmény: #523531

Szerintem elkészült tegnap este a rövid emelkedés amire spekiztem, Te fordítva nézed szerintem, de az idő eldönti.

szerk: valóban most kilépett fel..

meglátjuk, én várok.

#523533 Waszeitung Előzmény: #523529

Ft 284 magasságában és kell az Oti is,relatív erősködés van napok óta,nem nagyon engednek vissza semmit..

#523531 Borska Előzmény: #523522

mivel nem kis mennyiségű valuta kitettséggel rendelkezem nem bánnám végre az igazi átfogó zuttyot,amolyan letisztitó depresszióba torkollo,elgondolkodtató esést,ami után meg lehetne indulni,főként huf terén,szerintem is brutál erős,méltánytalanul erős mostanság,de sajna nem az én hozzáállásom dönti el,szóval hosszúba esés,viszont rövidbe,napi szinten......... könnyen sok korán nyilt shortost kirázhatnak a gatyájukból, sajna a multkori fej-váll szitum ami esésre lett volna kihegyezve nem jött be ,ez záratta annó velem a shortot, valami hasonló készül, olyan beletépek,kiugrasztok pozikból embereket ,aztán visszaadom,hitegetek,de mégis mindig magasabb aljakkal fokozatosan emelkedik,........még

#523528 Hathor Előzmény: #523526

én ezt már többször felvetettem.

Én ma bedobtam közel 100konti ebbe :D

Forintban készül a 15perces doji napi aljon.

Sajnos buxban van pár óra lehetőség várakozni ezen a szinten 550-620között, jobb vállban. EUR/USD-ban kis 15perces emelkedő ék, abból lefele kéne kilépni lassan. Napos S&P emelkedő ék tetején doji tegnap.

#523526 big-ebuy Előzmény: #523522

szevasztok..azon agyaltam mi napközbe tudnánk kicsit manipulálni piacot 100-200ponttal ha összefognánk 500-700k hatit betudnánk vetni biztos :)mit szóltok?egyeztetett akciókhoz

#523524 Waszeitung Előzmény: #523516

No meg is csinálták :D Imf el kapcsolatban is bennem van a kérdőjel hogy dobnak-e vmi pletyit mostanság,mert hír tuti nem lesz :D

#523522 Hathor Előzmény: #523516

17610-17620körül van egy jobb váll tető, addig eloldalazhat, de utána eshet számomra Bux, az 60pont, 0.3%. azt ki lehet bírni.

Na itt is van 17600nál, forint 285ön itt megcsinálta az aljat szerintem. kíváncsian várom. pici jobb váll oldalazás még belefér idegtépően mindkét félnek, aztán zutty :D

#523516 Hathor Előzmény: #523505

Waszi, szerintem nem fogják megvenni ezt, max a rövid túladottságot kompenzálják kis kivárással.

Ilyen adatok ütősek lesznek mára. Délután jön még egy csomó adat, ami rossz hír, nehogy szépítsenek, de szerintem rosszabb adatok lesznek azok is a vártnál.

bele vettem az otpbe szi…

#523507 Borska

bele vettem az otpbe szigoruan napi tréd(nek indul),mert nem akarták hatit lejebb önteni

50db 3683

150db 3684

szerintem ennél a szintnél feljebb kapaszkodunk

lk

#523505 Waszeitung

Napközben nem tudunk egyszerűen esni,vagy réssel le,vagy rögtön leütés,más nem létezik...

Re: nincs cím

#523503 Borska Előzmény: #523476

azt a kánya látom megszórtad a piacot :) azért csak óvatosan, FED valahogy igy fogalmazott

" minden eshetőséggel számolunk és szemelőtt tartva a munkaerőpiaci,gazdasági folyamatokat szükség esetén lépünk "

a "CSAK" kötvénycseréből a ker végére feocsúdtak az usában, a mai alalcsony nyitás lehet beugratás,én lassú emelkedést várok és kizöldülő europai indexeket

#523469 Hathor Előzmény: #523460

Rossz német feldolgozóipari menedzser index jött németországból, éjjel rossz kínából, tegnap mély Zew index..

Mehetünk le..

#523455 Hathor Előzmény: #523452

Elbeszélem itt az időt, közebe egy rövid bear árbócot építünk rövid charton?

#523450 wizes Előzmény: #523447

Ma reggel nyitóban dobtam mindent.

előre betettem előjegyzéseket 18K alá aztán vagy legyün vagy legyün.

Most kivárok, mert esős időt jósol a meteorológia.

#523447 Hathor Előzmény: #523444

Biztos nem voltam, amikor nem köszöntek Neked ,-)

én mindig köszönök a ritkán feltünő barátoknak, ha vagyok.

Egyformán csiszolódunk Wizes barátom.

Hozzám edződtél chartilag, így mi mást láthatnál ,-)

Helyes haladj csak a megfelelő úton!

Én is szeretnék már elkapni egy hosszút. Nekem a swing is kevés időben, de hova spekizzek egy évre előre?? Full bizonytalan itt az irány hosszban.

Na közben eladtam 18070en a kis randomos kontimat..

Ez mire jó ez az egy kontizás nem tudom.. gyakorlom a rendszert, másra nem jó.