Nyeretlen_Keteves
2012.06.04. Na szóval, nem mentem ám még aludni(csak számoltam a lóvét) exmnbs1 barátom! Noooormális vagy...
Nyeretlen_Keteves
2012.06.04. Na szóval, nem mentem ám még aludni(csak számoltam a lóvét) exmnbs1 barátom! Noooormális vagy...
sajna mikor a felbeszélő hirtelen a hír kijövetele előtt szerepet vált az igen feltűnő
Menjenek egyutt az orvoshoz, kez a kezben. Valoszinuleg a "normalis vagy" kifejezest csak en haszalom egyedul ezen a vilagon... Ez aztan egy tokeletes ismertetojel, jobb mint az ujjlenyomat, vagy a genterkep...
Na ebbol elegem van, ugy erzem, h bolondokkal vitazok, erre nekem nincs most idom...
Minek egetnem magam, h utolso pillanatban szakad a cerna nalam, ha tudom, h alairjak?? Fel oraval a hitel alairasa elott??
Menj orvoshoz, pszichiaterek tudnak segiteni rajtad...
"Normalis vagy??"
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/1/#post523454
"Nooormális vagy Margit??"
és hirtelen a közlés előtt félórával elkezdtél kételkedni, milyen "érdekes"....((((((((
Milyen szinjatek???? Normalis vagy?? Ha mar itt masolgatod a korabbi hozzaszolasaimat, akkor tedd korrekten.
Nalad nagyobb manipulator es KONTRAINDIKATOR nincs ezen a forumon. Most masoljam be mind az 1000 hozzaszolasodat, hogy nem lesz hitel, nem lesz alairva, nem lesz lehivva. Mondjuk en ezzel csak a tenyeket irnam le szemben veled aki manipulalja itt az olvasokat azzal, h szelektiven masolja be a hozzaszolasaimat.
Gerinctelen vagy es pofatlan, azok utan h ennyire melle ember ezen a forumon meg nem nyult mint Te
Ezt irtam joval, kb 2400 hozzaszolassal korabban, es ezert voltam csalodott penteken, h meg mindig nincs hitel (utolso bekezdes):
1701 2012.06.05 21:11 Muskatli (Kezdő fórumozó) Re: Hitel részletei Címzett: @Nessuno
Egyetertek veled!! Ha esik a ho az a baj, ha nem akkor meg az...
AL-nek egy dolog nem budos csak: a sajat vallaga! Minden egyeb igen!
Egyebkent azt el tudom kepzelni, h terv szerint - okulva az OTP fiaskobol - csak alairas utan jelentettek volna be a hitelt, de ezt az elet felulirta azzal, h az elmult napokban elpattant a cerna a piacon. Pedig ezt mar bejelentettek korabban tobb helyen, hogy elso felev vegeig tervezik megszerezni a hitelt, abbol meg nem sok van hatra...
Azon sem csodalkoznek, ha a jovo het vegeig varhato szerzodes alairas "sokkal" hamarabb meglenne... Szerintem erre a celdatumra 3 kottont huztak fel, nehogy felegjenek... De persze lehet tevedek.
Azzal, hogy azt bizonygatják, ki Ede/former a nickek közül, illetve ki a benfentes és miért gondolják ezt?
Aki egy kicsit is nyitottabb volt más eshetőségre az már "nyert" rajtuk.
"Alkalmazott módszerek.." Egyszer leirtam,mindenki hazudik ,aki bajban van,én is ön is és mindenki,nincs kivétel...
Az alkalmazott módszerek miatt nálam már T-kategória.
Én a nem egyező mérlegfőösszegek (ezt Z. tanárnő is elégtelennel honorálta volna anno a főiskolán), "napokban" aláírásra kerülő hitel, késve kiadott gyj stb után minősítettem le a gyalu alatt lévő középpapír kategóriából a T-be. Mai napig csodálom hogy a 14A ktv-ket nyerőben tudtam elpattintani márciusban. Akkor kifejezetten jól jöttek a hívők.
Na azért még nem egészen az ! Küzdenek a fennmaradásért,ha az lenne ,szabadulnának a csomagjaiktól,ott még nem tartunk.
A tavalyi feldumálás és a klóntámadás szerintem a cégig nyúlik vissza. Úgyhogy nálam ezennel megkapta a a T-kategóriás besorolást.
Nem annak indult, de nálam már az. Phyl, Kredit, stb.