Re: nincs cím
Muskatli Előzmény: #523440Milyen szinjatek???? Normalis vagy?? Ha mar itt masolgatod a korabbi hozzaszolasaimat, akkor tedd korrekten.
Nalad nagyobb manipulator es KONTRAINDIKATOR nincs ezen a forumon. Most masoljam be mind az 1000 hozzaszolasodat, hogy nem lesz hitel, nem lesz alairva, nem lesz lehivva. Mondjuk en ezzel csak a tenyeket irnam le szemben veled aki manipulalja itt az olvasokat azzal, h szelektiven masolja be a hozzaszolasaimat.
Gerinctelen vagy es pofatlan, azok utan h ennyire melle ember ezen a forumon meg nem nyult mint Te
Ezt irtam joval, kb 2400 hozzaszolassal korabban, es ezert voltam csalodott penteken, h meg mindig nincs hitel (utolso bekezdes):
1701 2012.06.05 21:11 Muskatli (Kezdő fórumozó) Re: Hitel részletei Címzett: @Nessuno
Egyetertek veled!! Ha esik a ho az a baj, ha nem akkor meg az...
AL-nek egy dolog nem budos csak: a sajat vallaga! Minden egyeb igen!
Egyebkent azt el tudom kepzelni, h terv szerint - okulva az OTP fiaskobol - csak alairas utan jelentettek volna be a hitelt, de ezt az elet felulirta azzal, h az elmult napokban elpattant a cerna a piacon. Pedig ezt mar bejelentettek korabban tobb helyen, hogy elso felev vegeig tervezik megszerezni a hitelt, abbol meg nem sok van hatra...
Azon sem csodalkoznek, ha a jovo het vegeig varhato szerzodes alairas "sokkal" hamarabb meglenne... Szerintem erre a celdatumra 3 kottont huztak fel, nehogy felegjenek... De persze lehet tevedek.