Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: törölve

#523483 Lxrose Előzmény: #523481

Pont azért mondom. Ilyen szorgalommal és tudással ketten ott is eredményesek lehetnétek.

#523481 Arsene Lupin Előzmény: #523475

Ugyan, ennél még a Nokia dobozos gyerek is nagyobb konspirátor volt, pedig ő sem volt egy észkombájn.

Re: nincs cím

#523480 Lxrose Előzmény: #523473

Látom. :-) Ja, egy perc után viszont nem a korábbi oldalt kellene frissíteni, mert az a hozzászólás elküldése, hanem az olvasói oldalt, amit mondjuk a könyjelzőknél használsz.

#523475 Lxrose Előzmény: #523468

Nektek kettőtöknek a politikusi bűnök leleplezésén lenne érdemes dolgoznotok, amennyiben ott is ilyen erőkkel feszülnétek a feladatnak. Abból nektek is, nekünk is hasznunk lenne legalább.

#523470 exmnbs1 Előzmény: #523466

"sajnos újból és újból bebizonyosodik, hogy veled nem érdemes értelmesen vitatkozni."

kb ezt is leírta az előbb))))))))))

#523468 exmnbs1 Előzmény: #523453

úgy látom mégsem véletlen írogattad ezeket épp a hitel előtt pár perccel

igaza van Arsenenak

#523467 Lxrose Előzmény: #523462

Exnek már leírtam párszor, ha szerver hiba miatt nem jelenik meg az oldal a hozzászólás elküldése után, akkor várjatok már 1-2 percet, ne küldjétek el még négyszer!

#523464 exmnbs1

mi van a másik jún 30-ra beígért ref hitellel a még meg sem vásárolt eszközökre?

#523462 Pubertas Előzmény: #523446

Nagy volt a szád nagyon nem kicsit. Ideges még Te is lehetsz. majd akkor jusson eszedbe amit most nekem írtál. :-)

#523461 Pubertas Előzmény: #523446

Nagy volt a szád nagyon nem kicsit. Ideges még Te is lehetsz. majd akkor jusson eszedbe amit most nekem írtál. :-)

törölve

#523453 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #523428

És ? bejött az 50%! Te ugye mintha 0% adtál volna....

Ex te szerencsétlen ..... mondtam már , hogy én hozzád nem szólok (tudod egy bizonyos szint alá nem mennék), szóval megköszönném ha a jövőben hanyagolnál. Persze ha szerelmes vagy belém, akkor nincs mit tenni, de tőlem viszonzásra ne számíts. .

Mivel lusta vagyok, meg nem érsz annyit, ezért nem idézném be azt a 876 hozzászólásodat , hogy ugye nem lesz hitel. Te egy végtelenül szánalmas , megkeseredett öreglány vagy, oszt jó napot.