egy sírkő dojira értékelte a piac a produkciót aznap
Pont azért mondom. Ilyen szorgalommal és tudással ketten ott is eredményesek lehetnétek.
Ugyan, ennél még a Nokia dobozos gyerek is nagyobb konspirátor volt, pedig ő sem volt egy észkombájn.
Látom. :-) Ja, egy perc után viszont nem a korábbi oldalt kellene frissíteni, mert az a hozzászólás elküldése, hanem az olvasói oldalt, amit mondjuk a könyjelzőknél használsz.
A "megkeseredett öreglány" beírást vajh miért törölte oly hirtelen a szerző?
Nektek kettőtöknek a politikusi bűnök leleplezésén lenne érdemes dolgoznotok, amennyiben ott is ilyen erőkkel feszülnétek a feladatnak. Abból nektek is, nekünk is hasznunk lenne legalább.
szerverhiba szerverhiba
remegett akezem ideges vagyok megvan mondva
szerverhiba szerverhiba
remegett akezem ideges vagyok megvan mondva
"sajnos újból és újból bebizonyosodik, hogy veled nem érdemes értelmesen vitatkozni."
kb ezt is leírta az előbb))))))))))
úgy látom mégsem véletlen írogattad ezeket épp a hitel előtt pár perccel
igaza van Arsenenak
Exnek már leírtam párszor, ha szerver hiba miatt nem jelenik meg az oldal a hozzászólás elküldése után, akkor várjatok már 1-2 percet, ne küldjétek el még négyszer!
"Te egy végtelenül szánalmas , megkeseredett öreglány vagy, oszt jó napot."
"Nem kóstolgatlak én, ahhoz túl öreg és megkeseredett vagy..."
mi van a másik jún 30-ra beígért ref hitellel a még meg sem vásárolt eszközökre?
Nagy volt a szád nagyon nem kicsit. Ideges még Te is lehetsz. majd akkor jusson eszedbe amit most nekem írtál. :-)
Nagy volt a szád nagyon nem kicsit. Ideges még Te is lehetsz. majd akkor jusson eszedbe amit most nekem írtál. :-)
Én ég mindig (majdnem) biztos vagyok! Miért, szerinted nem hívják le?? Nooormális vagy Margit??
És ? bejött az 50%! Te ugye mintha 0% adtál volna....
Ex te szerencsétlen ..... mondtam már , hogy én hozzád nem szólok (tudod egy bizonyos szint alá nem mennék), szóval megköszönném ha a jövőben hanyagolnál. Persze ha szerelmes vagy belém, akkor nincs mit tenni, de tőlem viszonzásra ne számíts. .
Mivel lusta vagyok, meg nem érsz annyit, ezért nem idézném be azt a 876 hozzászólásodat , hogy ugye nem lesz hitel. Te egy végtelenül szánalmas , megkeseredett öreglány vagy, oszt jó napot.