Van itt akkor keveredés még, mert nálam (erste) 66 Ft-os bázisár van és ma -46%-on áll a papír jelenleg.
Van itt akkor keveredés még, mert nálam (erste) 66 Ft-os bázisár van és ma -46%-on áll a papír jelenleg.
"(#935) Re: nem mehet 5 ala sajnos
Értékelés: 0
előzmény (#933: totoro) | válasz erre | Ma, 10:49
Megtaláltam közben. Ez a Konzum mekkora sztori volt annak aki képben volt április óta: Betankolt szép nyugisan 80 környékén, lenegyedelték 20-ra (az ő darabszáma négyszereződött), majd jön 100-on a tőkeemelés, és a papper szépen felmegy. Gratula.
totoro"
remélem is, hogy felmegy... ezt a lehetőséget párszor beírtam... lássuk, bejön-e...
annyi nem lehet ma, mert tegnap 17 volt a bázis ár... 20 a tető
Én betettem 2-2 ezret eladásra 35 és 40-re, ha már egyszer ma még engedi a limit..-)))
Nekem is, a régi db számmal.
Mindegy is egyenlőre, itt úgysem adnám el :)
kbc-nél még nekem a konzum_400 van a portfolió részletesben...
Nálam már megvan a 4-szeres mennyiség is be is tudom tenni eladásra.
Mondjuk itt még nem teszem.
sikerült vmi idiótának visszatenni 26 darabbal 16 ft-ra... igazán ügyes...
már 19 ft :))
Az ÁTALAKÍTÁS NAPJA: 2012. június 29. (D nap)
csak pénteken lesz a db-szám módosítás, így most csak újat lehet venni....
Számomra érthetetlen miért negyedelik a papírt ami 70Ft, így lesz belőle 17Ft-os tömörülős forint papír. Inkább felszorozni kellett volna.. hogy legyen mozgástér az 1Ft árlépés közt!
hát, sebaj, lesz egy papír a bét-en, ami vészesen közel lesz a 0-hoz..
rég volt már 20 ft alatti árfolyam... (kreténjogot ne vegyük ide) ez egy működő cég, míg a kreténjog meg.... egy mosónő is jobban csinálta volna...
megint elgyengült
igen :)
aztán majd ha nagyon nem megy a bolt, akkor tőkét csökkentenek, meg névértéket, de a db-számot akkor már nem igazítják hozzá. re: phylaxia :)
Akkor konkrétan a 78-as pakkomat átírják 4x annyi darabszámmal 19,5 ös bekerátlagra nem?
tőkeemelésre készülnek, az volt anno a közgyűlési meghívóban. az meg ugye 100-on lehetséges... majd szép csendben felküzdi magát 17-ről 100-ra :)))
Érdekes, hogy inkább adogatták a napokban, mint hogy vették volna. Lehetne benne pedig valami mozgás fölfelé, különben teljesen halott és kereskedhetetlen 20 Ft alatti papír lesz. Mondjuk eddig se nagyon kereskedtek vele...
http://bet.hu/newkibdata/111093366/KON120620OR01H.pdf
végre, kezdődik.. jön az újabb 20 ft-os részvény :))
jelenleg 67/4 = 16.75 ft :))
olcsóbb lesz mint a hybrid, meg a 0 bevételű kredit...