ez rendben van, most leírtad, legalább tudok róla én is most..
Meglátjuk mi lesz.
ez rendben van, most leírtad, legalább tudok róla én is most..
Meglátjuk mi lesz.
mindkét verzió jöhet,piac dönt:)
én 2 irányba tolom,de longtól félek jobban
és idő kérdése mindkettőtök pozija jó lehet:)
ezért jó ez,mert mindenkinek megvan a maga stílusa ritmusa,amikor Te a longot erőltetted,csöpnyi esélyt se láttam rá,nem is longoltam ,sőt adtam rá apránként , az az én olvasatomban túlzottan aljvadászat és nagyrizikóju speki dolog lett volna,de mivel a világ állandóan mozog és változik,a piac is fordult,ezért is csodálkozom hogy most Te is fordultál és ismét a csúcson akarok adni startégiát választod,de ez is mint minden simán lehet jó ha tervezve van,én most egy kitörést vizionálok,annak ellenére hogy atávolabbi jövőre nézve szintúgy 15k körüli hati a céláram
én igy látom,ettől persze ez lehet akkora ökörség mint a ház,de nekem ez fér bele a kockázatvállalási hajlandóságomba :)
Milyen érdekes dolgok vannak..
Délig kellett volna kormányt alapítani a görögöknek.
12.22van.. ,-)
Nem érdekes? 3%ról 1% pluszra esett vissza az athéni tőzsde.
Voltam én már sokat görögben, ilyenkor sziesztáznak, nem kormányt alapítanak :D
Sok kis elemző meg lesi az adatokat..
hé.. ne szieztázzatok, inkább alapítsatok pártot, full longban vagyunk ,-)
Igen ez feltételes írás volt, a tényt nem láttam.
Eddig az volt az elmélet short oldalon, hogy jó az ha felmegyünk, legalább magasabbról adunk. Nem?
2012.06.18 09:16 Borska (Kezdő fórumozó) nincs cím
érdekes,mert én ősshortos vagyok ha a magyar piacot nézzük,nem tudnék hosszab távú befektetési kategóriás vételben gondolkodni míg ilyen a gazdasági klíma Mo.-n, de most mégis inkább a fel irányt preferálnám,eur/usdben a nyitó gap betöltése után akár mehetnénk is tovább,indexek erősnek tűnnek,én még számítok egy jegybanki bejelentésre is,hisz összedugták a buksijukat,valamit benyögnek az tuti
hati nálam törte a 4ó eső csatiját,visszatesztje után spekulatív longot fogok nyitni 18800körüli targettel,és szigorúan szűk stoppal,legalább is ez a terv
két teljes napja :) nem gondoltam hogy ilyen jól bírom
végén nevet mindenki:)
sztem usa nyitás után kilőnek.addig itt tili-toli euba,de nyugtával a napot
nem mondod, hogy longban vagy ,-)
Lent nem kellett amikor mondtam 16-17kn itt kellett 18Kn? :D
nem dicsekedtél vele, csak hogy felfele várod a piacot, miután én le.
jajj istenem..
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$SPX
jobb váll naposan..ill. a b pontunk hova is megy hetesen?:) én is kb 1260-1200köré várom őszig
Kiöntöttem a könyvet 230ig, menjenek ki a nagy pakkok a vételi oldalról.
59konti ráöntve
így eshetünk már.. :D
én is kb ebbe a környezetbe várom s&p-t 1380-85 ott kéne hátraarcot csinálnia,nálam ez ugy jelentkezne hogy naposon egyre kisebb mértékű emelkedések,laposodó csárt,egy tullövés hogy beszopasson jó sok kitörésre és uj csúcsra játszó befektetőt,majd kokadás,2-3hét esés és 1260-70 körül ujabb dilemma a merre-továbbról.....
szerintem belefér fölfelé még egy menet,egy ilyen piacnyugtató hirre,illetve kedélyeket nem borzoló dolgokra,mint görög cucc,jegybanki igéretek,illetve fed mai dumája,mehet még egy rendeset,ezek nem 2-3 naposak szoktak lenni,mert nincs kétségem fed ma valamit kommunikál,lehet nem mondja ki konkrétan a QE-t de valami áthidaló dolgot tuti mont utal valamire,ami miatt elősször csapkodás,kisebb pánik,majd napi csúcs usában
...ez is lehetséges forgatókönyv
hati target nálam még mindig a 18800környéke, addig marad a long
huf pedig erős :):):) még az, de ha a kormány is 299es átlaggal számol akkor kétsége ne legyen senkinek annál több lesz , kamatvágás hegyek,forint inflálás,kirázzák a gatyájukból a huf carry trédereket ,ami megjegyzem jogos is......
de ha kitőr fel húz trend vonalat,netán
1390 -re esik kb szemre
bár sztem 65-75körül lefordul
ott lenne kb a hetes b pont
napos ék ,teljesen korrekt !!! órás csárton hasonlóan látom én is!!!!!