Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#523167 Hathor Előzmény: #523163

ez rendben van, most leírtad, legalább tudok róla én is most..

Meglátjuk mi lesz.

#523166 big-ebuy Előzmény: #523163

mindkét verzió jöhet,piac dönt:)

én 2 irányba tolom,de longtól félek jobban

és idő kérdése mindkettőtök pozija jó lehet:)

#523163 Borska Előzmény: #523155

ezért jó ez,mert mindenkinek megvan a maga stílusa ritmusa,amikor Te a longot erőltetted,csöpnyi esélyt se láttam rá,nem is longoltam ,sőt adtam rá apránként , az az én olvasatomban túlzottan aljvadászat és nagyrizikóju speki dolog lett volna,de mivel a világ állandóan mozog és változik,a piac is fordult,ezért is csodálkozom hogy most Te is fordultál és ismét a csúcson akarok adni startégiát választod,de ez is mint minden simán lehet jó ha tervezve van,én most egy kitörést vizionálok,annak ellenére hogy atávolabbi jövőre nézve szintúgy 15k körüli hati a céláram

én igy látom,ettől persze ez lehet akkora ökörség mint a ház,de nekem ez fér bele a kockázatvállalási hajlandóságomba :)

#523162 Hathor Előzmény: #523159

Milyen érdekes dolgok vannak..

Délig kellett volna kormányt alapítani a görögöknek.

12.22van.. ,-)

Nem érdekes? 3%ról 1% pluszra esett vissza az athéni tőzsde.

Voltam én már sokat görögben, ilyenkor sziesztáznak, nem kormányt alapítanak :D

Sok kis elemző meg lesi az adatokat..

hé.. ne szieztázzatok, inkább alapítsatok pártot, full longban vagyunk ,-)

#523159 Hathor Előzmény: #523157

Igen ez feltételes írás volt, a tényt nem láttam.

Eddig az volt az elmélet short oldalon, hogy jó az ha felmegyünk, legalább magasabbról adunk. Nem?

#523157 Borska Előzmény: #523155

2012.06.18 09:16 Borska (Kezdő fórumozó) nincs cím

érdekes,mert én ősshortos vagyok ha a magyar piacot nézzük,nem tudnék hosszab távú befektetési kategóriás vételben gondolkodni míg ilyen a gazdasági klíma Mo.-n, de most mégis inkább a fel irányt preferálnám,eur/usdben a nyitó gap betöltése után akár mehetnénk is tovább,indexek erősnek tűnnek,én még számítok egy jegybanki bejelentésre is,hisz összedugták a buksijukat,valamit benyögnek az tuti

hati nálam törte a 4ó eső csatiját,visszatesztje után spekulatív longot fogok nyitni 18800körüli targettel,és szigorúan szűk stoppal,legalább is ez a terv

két teljes napja :) nem gondoltam hogy ilyen jól bírom

#523156 big-ebuy Előzmény: #523155

végén nevet mindenki:)

sztem usa nyitás után kilőnek.addig itt tili-toli euba,de nyugtával a napot

#523155 Hathor Előzmény: #523149

nem mondod, hogy longban vagy ,-)

Lent nem kellett amikor mondtam 16-17kn itt kellett 18Kn? :D

nem dicsekedtél vele, csak hogy felfele várod a piacot, miután én le.

jajj istenem..

#523152 Hathor Előzmény: #523148

Kiöntöttem a könyvet 230ig, menjenek ki a nagy pakkok a vételi oldalról.

59konti ráöntve

így eshetünk már.. :D

#523151 Borska Előzmény: #523143

én is kb ebbe a környezetbe várom s&p-t 1380-85 ott kéne hátraarcot csinálnia,nálam ez ugy jelentkezne hogy naposon egyre kisebb mértékű emelkedések,laposodó csárt,egy tullövés hogy beszopasson jó sok kitörésre és uj csúcsra játszó befektetőt,majd kokadás,2-3hét esés és 1260-70 körül ujabb dilemma a merre-továbbról.....

szerintem belefér fölfel…

#523149 Borska

szerintem belefér fölfelé még egy menet,egy ilyen piacnyugtató hirre,illetve kedélyeket nem borzoló dolgokra,mint görög cucc,jegybanki igéretek,illetve fed mai dumája,mehet még egy rendeset,ezek nem 2-3 naposak szoktak lenni,mert nincs kétségem fed ma valamit kommunikál,lehet nem mondja ki konkrétan a QE-t de valami áthidaló dolgot tuti mont utal valamire,ami miatt elősször csapkodás,kisebb pánik,majd napi csúcs usában

...ez is lehetséges forgatókönyv

hati target nálam még mindig a 18800környéke, addig marad a long

huf pedig erős :):):) még az, de ha a kormány is 299es átlaggal számol akkor kétsége ne legyen senkinek annál több lesz , kamatvágás hegyek,forint inflálás,kirázzák a gatyájukból a huf carry trédereket ,ami megjegyzem jogos is......

#523143 big-ebuy Előzmény: #523138

de ha kitőr fel húz trend vonalat,netán

1390 -re esik kb szemre

bár sztem 65-75körül lefordul

ott lenne kb a hetes b pont

az öreg Ralph Nelson mos…

#523139 Borska

az öreg Ralph Nelson most elégedetten forog odalenn :)