pontosan ezért is lesz gyergyó is bukás. Egyáltalán az egész romániai elkalandozás fals
pontosan ezért is lesz gyergyó is bukás. Egyáltalán az egész romániai elkalandozás fals
de szép is lesz, ha perek lesznek, amiben az e.on és az önkori is nyernek...vicc, de attól még jogilag lehet megállja a helyét, hogy mivel nem fizettek, köteles lett volna e-star még 90 napig ingyen szolgáltatni. Csak ugy ráadásnak. Ha viszont jogilag ez a helyzet, akkor olyan balekok ülnek ebben a cégben, amit keresve is nehéz találni. De simán el tudom képzelni, hogy ilyen a szerzödés.
Gyönyörű! Ez itt a klasszikus tripla V alakzat !?
5:4
Irány a 4k :-) (na jó, 2.5 is ölég lesz, egyenlőre)
Figyelj erre a szimetrikus háromszögre naposon.
http://postimage.org/image/vla9k5tmt/full/
Gondolkodik az ember általában merre törhet le egy szimetrikus háromszög?
Talán trendirányba? ,-)
20napos mozgóátlag folyamatosan szorít le. Fölötte a testőr 50MA
Köszi!
Remélem azért, hogy Batman nyugdíjba ment végre :-)
De ha mégis felröppen, tudom hol szórjam..
Nem kötöttek itt le semmit.. sőt. 16.45kor menekítettek egyet.
http://postimage.org/image/lrv4mryff/full/
Így is mínuszba zárt 1845ön,
Ja, Kassai hozta a zseni haverjait.
már ha egyáltalán komolyan gondolták
ott volt a kvből befolyt összeg és nem álltak neki fejleszteni
helyette tanulmányokra új IT tagokra szervezeti bővítésbe feccölték
hát nem
egyelőre az októberi visszafizetés van soron
2014 februárban sokkal brutálisabb mennyiség 5.5mrd Huf jár le ami szintén nem látszik
Én is ezt kérdeztem, de nem lxrose-tól, hanem egy cégen belüli fejtől. A vicc az, hogy tényleg meg volt győződve arról, hogy visszacsatlakoznak az emberek. Óriási tévedés volt, legalább két évvel veti vissza a céget ez a kis kaland.
A cégnek itt most a két veszteséges leány megszüntetése a lényeg. Évi 1.5 millió EBITDÁT vitt el. Ennyivel lesz több jövőre.
ezt kérdeztem anno én ls lxrose-tól
Igen, de az már bukó projekt volt. 7000 lej egy mini kazán. Aki megvette, miért csatlakozott volna vissza?
Igen szerintem is.
Ha a kintlévőségek miatt nem megy csődbe a cég, akkor irány 5000.
Lesz pénz a kötvényekre is.
ez megint tyúk-tojás probléma
mikor odamentek volt kb 12K fogyasztó
a lekapcsolódottakat gondolom az olcsóbb és jobb szolgáltatással akarták visszatéríteni
Mivel Eu-s tagállamról van szó, szerintem egyenlőre spekuláció amiről beszélsz. Három év múlva meglátjuk, hogy a bíróság kinek adott igazat.