Fordult a kocka Borska ,-)
Most én várom le, Te fel..
ilyen is van :D
Fordult a kocka Borska ,-)
Most én várom le, Te fel..
ilyen is van :D
érdekes,mert én ősshortos vagyok ha a magyar piacot nézzük,nem tudnék hosszab távú befektetési kategóriás vételben gondolkodni míg ilyen a gazdasági klíma Mo.-n, de most mégis inkább a fel irányt preferálnám,eur/usdben a nyitó gap betöltése után akár mehetnénk is tovább,indexek erősnek tűnnek,én még számítok egy jegybanki bejelentésre is,hisz összedugták a buksijukat,valamit benyögnek az tuti
hati nálam törte a 4ó eső csatiját,visszatesztje után spekulatív longot fogok nyitni 18800körüli targettel,és szigorúan szűk stoppal,legalább is ez a terv
Kirajzoltam magamnak az elképzelt elliottom, nekem nagyjából megfelel ez a magasság
http://postimage.org/image/td4hq47hj/full/
Felfiboztam 3-4pont sáv magasságot az 17560ra mutatott.
Érdemes nézni, hogy mi lesz itt majd. Megyünk-e még fel?
Vagy lefordulunk, lefordulás után csak a sávtetőt teszteljük vissza, onnan újabb pattincs fel, vaghy lefele menet megcsináljuk-e ABC korrekciót le.
Na nézelődök ovább nyugat ehhez képest mit mutat
Ha hosszabb távon kívánhatnám, akkor menjünk le most ABC korrekcióra, ezzel március óta tartó esés Bpontra, majd egy erős fel Cre hétvégétől, jövőhéttől emelkedve. Lefele ABC hullámot nem kívánom megnyerni, inkább utána fel a nagy C-t lent megvenni.
Nem is figyeltem h kiálltak vagy megkapták amit akartak.
Úgy néz ki beleadogattak, prompt bux még nem ért vissza sem a nyitószintre.
kicsit még mehetnénk fel...ha már annyira venni akarják , támasztják...ilyenkor kéne egy SC..
Uhhh hogy megtámasztották 18Ks hatit :DD
van vagy 500vétel bent nyitó után.
Na mindegy, nekem már nincs longom, elment nyitóban.
Figyelünk.
Shorttal így várunk.
Buxban 500-560körül volt 5ös pont elérési lehetőség, mindjárt megnézem.
Ahogy elnézem éjjel kialakult egy shooting star gyertya eur/usd-ban ezzel az 1.27es szint megugrással visszacsorgással, ma esetleges megerősítés lehet lefele!
Óvatosan emberek minden pozival!
Egyelőre nyitó shortot keresek, nem tudom még megnyitom-e..
figyelek..
na el..
18K indi hatiban randomos longból tutkó kiszállok.
Sziasztok, Yo reggelt!
Talán nem meglepő, hogy engem nagy meglepetés nem ért a ma reggel kapcsolatban.
Minden halad ahogy kell.
Viszont óvatosságra intem a kedves hallgatóságot, nem kell kapkodni vétellel.
Miért? "Megmenekült mára az eurozóna a görögök, de még egyáltalán nem biztos, hogy összeáll-e a két párt. Annyi bizonyos, hogy Sziriza párt nem nyert, ennek lehet ma örülni, illetve shortokoat kiverni.
Nem nyitottam magyar piacot péntek délután óta, nem néztem magyar chartot, de elmondom mi volta az elképzelés, amit már eddig is vázoltam képen.
felefele menő elliott 5ös pontjára felugrás, ami két héte megy fel kb. Ezzel elkészülne szerintem a február óta tartó lefele jövő elliott A.pontja.
A felfelemenő két hetes A-B-Cje jöhetne le, ami a febrári esés B.pobntja lenne.
Minen más elemző már kijelölte A.pontot, Egon is, mondtam nekem kevés volt A.pontnak az emelkedés, és a múlt heti 4es pontba menő abcde, hullám is ezt erősíti, hogy még csak ma készülhet el ötös pont a nyitó gappel.
Amennyiben a mai nyitó gap visszatöltődik és csökken a piac, akkor várom a február óta eső elliott B.pontját majd.
Minden esetre ki kell szerkesztenem a rajzokat, ellenállási pontokat kijelölni, esés esetében letörési zónát.
OTP kitört a háromszögből pénteken fel, ez egyértelmű volt 3460as háromszögtetőt kitörve. Nyugatot pénteken felkötötték napi maxra, ma még nyitó emelkedések jöttek, jönnek, de kétséges a napvége számomra, talán doji ma, vagy holnap.
Figyelünk!
Figyeljük a vételi erőt, figyeljük az elért szinteket, figyeljük a beadásokat, figyeljük kitört háromszög OTP háromszög visszatesztet, vagy erős zöld órás gyertyákat fel.
EUR/HUF megycsinálta a hetek óta jelölt elliottom.
http://postimage.org/image/4t4ernx75/full/
Mára nekem elég, de 78.6ra leszúrhat akár, enekem elég ez a 61.8as szint, ezzel teljesült C.pont.
Emiatt is óvatos vagyok, ennek további kimenetelét figyelnem kell, illetve feljebb kell mennem egy nagyobb hullámmal.
Szóval rengeteg mindent kell figyelnem. Neki is állok.
ÁZSIA 1%fölötti emelkedések, EUR/USD 1.27es szint fölött.
Nyitóban kiszállok az egy kontis Randomos hati longomból, ami 1hónapos már.
Említettem, hogy azt sem érdekel ha nullára lemenne egy konti.. ez megmaradt, így ezt ma nyitóban lezárom, ez nem tétel el is felejtettem, hogy ezt áthoztam.
Ezt kellett volna az egész 100kontimmel, amiket lezártam múlt héten. de ez tényleg utólagos vélemény, jó volt ez így. A jövőt kell kitalánom, ezen leszek.
Alex, Ibiza szópárbajt nem olvastam el, Alex első hsz-t elolvastam, köszönöm támogatását! Örülök 17.7Ks zárás sikerének! Gratulálok! Csak így tovább ,-)
Ibizat nem olvasom régóta, kb. ugyanazt írja minden nap, nincs tuti nap, olcsó valuta.....
stb beírás minden nap.. Nincs ezzel baj, Ő is egyéniség.. csak túlléptem rajta, sajnos voltam olyan buta, hogy egy semleges írására elkezdtem válaszolni, ezentúl nem teszem, felesleges egymással beszélgetnünk Ibiza! Neked ez a véleményed nekem az.. nincs baj ezzel, nem neheztelek én semmire, minden megy a régi módján, Neked is sok sikert, megy neked az OTP játék, azt kell csinálnod, Hatit kerüld, az nem Neked való, ahogy mondtad Te is..
Választ nem igénylek, mert akkor sem olvasom el, ha jót írsz, ha rosszat..
Ugorja mindenki ezt a témát.
Na ma reggelre ennyit gyorsba!
Yo kereskedést, meg kell nyitnom grafi rajzolókat, ker rendszereket.
ne veszekedjetek....
inkább azt találjuk ki hogy merre mgyünk ma....azzal keresünk pénzt...
egymásnak adjuk a tippeket, meglátásokat.
igen nyilvános fórum..ebbe írtam egy saját véleményt..egy ember egy szubjektum.. Hathorral volt dolgom ebbe nyaliztál bele..(tudom pf-en divat a klikkesedés) kösz a privát dolog nem érdekel nem vagy benne abba a kőrben akivel -akárcsak 1. tipusú találkozás szintjén is- érdekelne a dolog.
akkor a témához általában és címzett nélkül:
- nem érdekel a TA..használom a görbéket de csupán egyenes vonalakat nézek..aljakat és tetőket keresek benne..esetleg ciklikusságot..sok penge van itt akik komoly tudással bírnak..ingyen megosztják tudásukat, tapasztalatukat...köszönet nekik..sajna sokan csak kivenni akarnak a STOCKLANDYARDBÓL (így csupa nagybetűvel) de semmit nem tesznek hozzá..
- válság van..sztem nincsenek kiszámítható mozgások.. békeidőben külön mozognak cégek,szektorok,ágazatok,régiók...de most nincs tuti nap.
- a mai fiatalok (akár brókerek sem)már nem is tudják mi a részvény és mi a jelentősége.. Pl.ha van pénzed és vennél egy ezüstbányát mert jó befektetések gondolod..de nincs elég pénzed ezért résztulajdont veszel egy meglévő cégben..ha jól döntöttél jó osztalékot kapsz és emelkedik az árfolyam.. de nem ez történik.. tickersek és százalékok vannak..egy nap veszel és eladsz akár 20-at.. még azt sem kell tudnod mivel foglakozik,hol székel.
Reggel kiváncsi leszek..elvileg egy nagy emelkedéssel kellene indítani..nagy nyitó réssel..2-300pont..ami 1óra alatt kifullad..(ha nem lesz nagy nyitó rés akkor egy komoly emelkedés lesz sztem)majd jön a déli broki pajkoskodás..stopok kiverése.. DU..?? ez a kérdés.. napi max vagy a délelötti kitömöttek stopjainak kiszedése...Huf-tól függ..eddig minden emelkedés gyorsan kifulladt..én most is erre számítok..kis piac vagyunk..
Sztereotípiák... Attól ahogy vélekedsz valamiről, közel sem biztos hogy fedi a valóságot, talán itt kezdődik... Hogy a világ tágabb mint a te kis perspektívád... Hogy én kiről mit gondolok, erre szintén nincsen rálátásod... Nem beszélve arról, hogy szeretném megtartani a jogot magamnak hogy eldöntsem hogy kinek az érdekében írok be egy nyilvános topicban, amíg azt megfelelő formában teszem. Viszont szétoffolni sem szeretném a topicot, gondolom nem ilyeneket olvasni jönnek ide a többiek. Mivel te" szóltál" hozzám, ha legközelebb úgy érzed hogy valami közölnivalód van, jelezd egy privát levélben, megadom az elérhetőségem és a lehetőséget hogy személyesen tedd ezt, ne ismeretlenül, arc nélkül személyeskedjünk..
Részemről ennyit a témáról...
egyetértek..merj Sanyi lenni..Alexi ,)itt kezdődik...de elég a gyereknapból..Hathor nagyobb kaliber mint te gondolod... sztem annyit megtehetsz neki, nem szólsz az érdekében.
Szerintem menj el pszichiáterhez... Rádfér.... Valaki munkájának elismerése nem egyenlő a nyalizással, dehát az írásod alapján te nem sok elismerésben részesülhettél... Nem baj, ha valamit nem tudsz, kérdezd meg nyugodtan... :)
nem hiszem Hathornál bejön a nyalizásod..próbáld meg értelmezni amit írtam...de inkább ne..ugord át.
17700-nál zártam a longjaimat, de nem bánom, mert már öreg vagyok a stresszes hétvégéhez :D
Na úgylátszik elmarad a világvége..a Görögönkél jól alakul minden...
akkor holna vagy ugyanott nyitunk ki ahol bezártunk..vagy sokkal magasabban ?
Valóban többre, mint mások munkájának fikázásával... ;) Eléggé jellemtelen dolog... Hogy te mire viszed az életben, azt meg az emberi kapcsolataid tökéletesen fogják tükrözni, illetve tőzsdei tekintetben a számlád egyenlege...
Persze, megértem hogy ha valaki ki akar tűnni, de vicces ha a szánalmas viselkedésével teszi.. :DDD