Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #522409Sziasztok, Yo reggelt!
Talán nem meglepő, hogy engem nagy meglepetés nem ért a ma reggel kapcsolatban.
Minden halad ahogy kell.
Viszont óvatosságra intem a kedves hallgatóságot, nem kell kapkodni vétellel.
Miért? "Megmenekült mára az eurozóna a görögök, de még egyáltalán nem biztos, hogy összeáll-e a két párt. Annyi bizonyos, hogy Sziriza párt nem nyert, ennek lehet ma örülni, illetve shortokoat kiverni.
Nem nyitottam magyar piacot péntek délután óta, nem néztem magyar chartot, de elmondom mi volta az elképzelés, amit már eddig is vázoltam képen.
felefele menő elliott 5ös pontjára felugrás, ami két héte megy fel kb. Ezzel elkészülne szerintem a február óta tartó lefele jövő elliott A.pontja.
A felfelemenő két hetes A-B-Cje jöhetne le, ami a febrári esés B.pobntja lenne.
Minen más elemző már kijelölte A.pontot, Egon is, mondtam nekem kevés volt A.pontnak az emelkedés, és a múlt heti 4es pontba menő abcde, hullám is ezt erősíti, hogy még csak ma készülhet el ötös pont a nyitó gappel.
Amennyiben a mai nyitó gap visszatöltődik és csökken a piac, akkor várom a február óta eső elliott B.pontját majd.
Minden esetre ki kell szerkesztenem a rajzokat, ellenállási pontokat kijelölni, esés esetében letörési zónát.
OTP kitört a háromszögből pénteken fel, ez egyértelmű volt 3460as háromszögtetőt kitörve. Nyugatot pénteken felkötötték napi maxra, ma még nyitó emelkedések jöttek, jönnek, de kétséges a napvége számomra, talán doji ma, vagy holnap.
Figyelünk!
Figyeljük a vételi erőt, figyeljük az elért szinteket, figyeljük a beadásokat, figyeljük kitört háromszög OTP háromszög visszatesztet, vagy erős zöld órás gyertyákat fel.
EUR/HUF megycsinálta a hetek óta jelölt elliottom.
http://postimage.org/image/4t4ernx75/full/
Mára nekem elég, de 78.6ra leszúrhat akár, enekem elég ez a 61.8as szint, ezzel teljesült C.pont.
Emiatt is óvatos vagyok, ennek további kimenetelét figyelnem kell, illetve feljebb kell mennem egy nagyobb hullámmal.
Szóval rengeteg mindent kell figyelnem. Neki is állok.
ÁZSIA 1%fölötti emelkedések, EUR/USD 1.27es szint fölött.
Nyitóban kiszállok az egy kontis Randomos hati longomból, ami 1hónapos már.
Említettem, hogy azt sem érdekel ha nullára lemenne egy konti.. ez megmaradt, így ezt ma nyitóban lezárom, ez nem tétel el is felejtettem, hogy ezt áthoztam.
Ezt kellett volna az egész 100kontimmel, amiket lezártam múlt héten. de ez tényleg utólagos vélemény, jó volt ez így. A jövőt kell kitalánom, ezen leszek.
Alex, Ibiza szópárbajt nem olvastam el, Alex első hsz-t elolvastam, köszönöm támogatását! Örülök 17.7Ks zárás sikerének! Gratulálok! Csak így tovább ,-)
Ibizat nem olvasom régóta, kb. ugyanazt írja minden nap, nincs tuti nap, olcsó valuta.....
stb beírás minden nap.. Nincs ezzel baj, Ő is egyéniség.. csak túlléptem rajta, sajnos voltam olyan buta, hogy egy semleges írására elkezdtem válaszolni, ezentúl nem teszem, felesleges egymással beszélgetnünk Ibiza! Neked ez a véleményed nekem az.. nincs baj ezzel, nem neheztelek én semmire, minden megy a régi módján, Neked is sok sikert, megy neked az OTP játék, azt kell csinálnod, Hatit kerüld, az nem Neked való, ahogy mondtad Te is..
Választ nem igénylek, mert akkor sem olvasom el, ha jót írsz, ha rosszat..
Ugorja mindenki ezt a témát.
Na ma reggelre ennyit gyorsba!
Yo kereskedést, meg kell nyitnom grafi rajzolókat, ker rendszereket.