Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kreditjog

Re: nincs cím

#522466 hAliG Előzmény: #522424

És a **** még pufferelte is egy ideig limit alatt.. Volt bent vagy 400k db vételen.

#522356 Biborka89 Előzmény: #522125

Szia Létszike felszorzásról valami olvasni valót be tudnál nekem linkelni ?köszi szépen

#522163 xmann Előzmény: #522125

Én is hasonlót írtam:

azon kívül hogy semmiben nem felelnek meg a jelentéseik a hatályos jogszabályoknak, még késve is adják le őket, illetve a tőzsdei díjakat se tudják fizetni, ami miatt a tőzsde többször megbüntette őket.

Az éves jelentésük egy vicc.

A beapportált Hydro-min Kft-nek (600 M Ft értékű apport volt, ez a társaság "vagyonának" vagy 80%-a) 2010 óta nincs a cégbíróságon fellelhető beszámolója. nem is értem ez hogy lehet.

és még lehetne sorolni a nyalánkságokat.

Összegezve: a cég értéke megbecsülhetetlen, de valószínűleg nagyságrendekkel a jegyzett tőke értéke (névérték) alatt van, a szabályokat nem akarják és nem tudják betartani, magukról semmi relevánsat fel nem fednek, a többi részvényest magasról pottyantják le.

Ebben a cégben semmi, de semmi érték nincs. Maximum a tőzsdei jelenlét érhet mondjuk 20 millió forintot (osztva 7 millió részvénnyel) ér vagy 3 Ft/db-ot.

#522129 Zotya32 Előzmény: #522125

vmi hasonlót írtam én is...

0 árbevétel, -10 milliós eredmény... pedig tavalyra 300 millióval kecsegtettek...

Laczkó már megy, ez biztos, és vki veszi is, az is biztos, csak neki elég lesz a név, és az hogy tőzsdén a cég, emiatt csak pár ft-ot hajlandó érte fizetni, így van még esésre tér bőven... jövő héten célba veszi a 30-at, aztán talán még 20 alá is mehet.

pénteken pont 20 lehetne...

#522125 exmnbs1 Előzmény: #521852

Pénznyelő üzenete nektek:

"Emberek, az senkinek nem tűnt fel, hogy a 2010-es és a 2011-es eredménye és az idei első negyedéves jelentése alapján ennek a cégnek 0, azaz NULLA Ft árbevétele volt? Bő másfél éve úgy van a tőzsdén, hogy konkrétan és szó szerint nem csinált semmit. Ellenben a BÉT többször megbüntette már, sőt idén a PSZÁF is megbüntette a céget, meg a vezetőit is!

Januárban úgy emeltek tőkét, hogy egy szintén 0 produktumu céget apportáltak bele 100 Ft-os névértéken (a KEG 400 Ft-on apportálgat, a piac jelenleg 40-re árazza ezt).

A chartra nézve meg látszik, hogy 150 Ft felett ők maguk rajzolták a grafikont (meg az idetévedt egy-két balek) néhány darabos kötésekkel. Pár ezer db-ok (ami még mindig semmi) 150 alatt forogtak.

Mind funda, mind TA oldalról ez a papír konkrétan értékelhetetlen.

Életképtelen bolond, aki 100 felett ilyenbe belevett. Hülye, aki 50 felett belevesz.

Ennek a cégnek a jelenlegi infók alapján a jelenlegi piaci helyzetben vett fair értéke úgy 10 Ft. E feletti árazás már tartalmazza, hogy nem mutyisok (ennek ellentmond az a mennyiségű bünti, amit a Humet 16 év alatt nem kapott), meg a pozitív várakozások, aminek ellentmond, hogy a cég 80%-a 1 db KFT-ből áll, és bő másfél év alatt egy papírlapot sem adtak el.

Konkrétan érthetetlen, hogy:

1. Ez mit keres itt.

2. Ki az a hülye, aki ebbe akárcsak spekire is belevesz.

A KEG, Nutex, de még a Hybrid és még a Hunmining is cég ezekhez képest, na meg az Est is. Ott van valami termék, terv, bármi. Itt SEMMI. A nagy nullát veszi, aki veszi a tőzsdén. A 10 Ft-ot azért éri talán, mert kb. ennyi cash van benne, ha még nem lopták ki. De persze ebből semmit nem lát egy kisbüfi.

Végkövetkeztetés: mivel a spekik hülyék, hiszen eddig is volt vevő, meg szeretnek hinni a csodákban (mondjuk itt az sincs, mint annó a Genesisben), ezért azt el tudom képzelni, hogy 30-ról majd lesz egy őrült menete 60-70-ig...

Kiegészítés: konkrétan a vezetőség is érthetetlen. Az eddig mutyis cégek legalább megpróbáltak VALAMIT eladni, és így húzták le részvényeladásokkal a spekiket. A Kreditjogban tényleg nincs SEMMI. Így vagy gyorsan nullázódik az árfolyam (hamar felszorzás lesz szvsz), vagy tényleg olyan hülyék a BÉT spekikei, hogy a semmit is el lehet nekik adni."

Kecsegtetően ritkán lehe…

#521852 Fornit

Kecsegtetően ritkán lehet látni ilyen szép intraday L chartot. A két tengely maga a chart.

#521580 Fornit Előzmény: #521574

Forgalma nagyobb mint Telekom+RG együtt :))

Látom szépen rádobtak 55k körüli db-ot egyben...

#521574 Zotya32 Előzmény: #521571

Laczkó önti, új vez.igazgatót választanak, vszínű kiszedi amit lehet, aztán majd az utód kezd vmit a cég nevével... nem ért ez 2000 ft-ot, felrángatták oda, onnan önti Béla bá, aki meg átveszi a társaságot, az meg megmondta, hogy 50 alatt hajlandó begyűjteni... Ezért Béla bá felhúzta 2000-ig, majd elkezdte adogatni, értelemszerűen egyre többen vettek bele, de a nagy vevője majd vhol itt léphet be...

esni fog ez még 30-ig is....

az elmúlt hónapban 400k ment el 500-tól tegnapig...

januártól májusig meg 62k