Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB Tippjáték

Re: Bailout game :)

#522942 banyaiz Előzmény: #522656

Gyengék voltak? Nem láttam a meccset, masszív csapatnak gondoltam az oroszokat amit láttam belőlük jól fociztak.

Sportfogadással nem foglalkozom, szerencsére. :)

Mert pl erre a görög orosz meccsre nagy pénzzel fogadtam volna a ruszkik győzelmét. :)

Nem tudjátok, hol nézhet…

#522680 Csusza

Nem tudjátok, hol nézhető a neten az m1 most élőben? Nem találtam működő lehetőséget... :-(

#522670 Camilla2 Előzmény: #522657

Azt nem néztem ,mert 2 esályre vettem,mondjuk nekem jobb lett volna az x,többet fizet :-)

#522656 Camilla2 Előzmény: #522398

Szart ,az oroszok gyengék voltak.Olaszxoknak nyerniük kell fix 1-re vettem :-) a másik lehet x is,x-2 re vettem .Eddig csak az orosz ment el,ha a holnapi 2 is jó 12 -em van.Ang-ukrán fix 1,svéd-francia x-2.az utcsó 3 usa meccs jó lett.

#522398 banyaiz Előzmény: #522392

Jól kellett védekezzenek ha a ruszkikat el tudták intézni.

Maradonára még 86-os vb-ről emlékszem ott nagyot játszott. Aztán 90-es vb-n már nem volt az igazi , hiába a sok koko stb, 94 -ben pedig már teljesen kész volt. Egy született zseni, de vsz az erőnléte messze nem volt olyan mint mondjuk angol bajnokságban edződött CR-nek, más korszak nehéz összehasonlítani. Messi - CR az már más eset. Szerintem Messi egy az egyben jobb lehet , de fejjátéka magassága miatt nem nagyon van, távoli lövésekben is Cr jobb vsz. Nehéz döntés . :)

Görögöknek németek ellen csoda kellene vsz, de pikáns meccs lesz eu-s események miatt is. Ennek a védekező játéknak is megvannak a szépségei, de azért ez a görög csapat legjobb 4 között?

#522392 Moneywheel Előzmény: #522376

1.) Az Oroszok rettenetesen játszottak és pechesek is voltak. Amikor a görögök nyertek akkor csak ennyi jött ki a számon: "az antifutball diadala" ... Ki nem állhatom ahogy a görögök játszanak.

2.) Ronaldo most is bemutatta, hogy kiváló a lövőtechnikája. Hogy jól cselez - e ?? Szerintem a legjobb lövő akár a legjobb fejelő is egy rendkívül jó labdaérzékkel. Ellenben a cselezése nem egy űber. Van az átlépős csel amibe néha maga is belezavarodik, és még van az amikor húz egy nagyot valamelyik irányba.. Nem egy nagy cselező, valahogy lassú szellemileg. Mindig azt érzem, hogy sokat kell gondolkodni a cselezés közben. Pl. Messi cselezésben sokkal jobb. Ösztönösen csinálja és ezáltal nem lassul be, nem lesz töredezett a mozgása. Maradona volt az akiben mind a kettő tökéletesen megvolt. Lövőtechnika (fej + mindkét láb): 10 pont ; cselező technika: 10 * pont (a 10 - es skálán). és a plusszok : robbanékonyság: 10 ; gyorsaság: 10 ; erőnlét: 10. Maradona komplex játékos volt (ösztönből). Ronaldo meg sem közelíti. Sztem még Messi is komplexebb.

3.) A Görög antifutball okozhat meglepit a Bailout Game - n :)

#522376 banyaiz Előzmény: #522375

Görögök hogyan tudták ruszkikat megverni? Nem láttam a meccset de ez nekem nagy meglepetés.

A másik hollandok játéka. Megverik ma 2 góllal portugálokat ott vannak a legjobb 4 között, mert a cseheken csak átbirkózták volna magukat. Erre annyira vérszegények voltak, teljesen kilátástalan volt a focijuk.

C Ronaldó mekkorát játszott, ez az ember gyors, jól cselez, jól fejel, jól lő messziről, elég komplex játékos. Egyetlen hibája, hogy eligazolt Unitedből :)

Németek kb már az elődöntőben érezhetik magukat szerintem 10 emberrel állnának ki akkor is esélyesebbek mint a görögök .

Bailout game :)

#522375 Moneywheel

Németo - Görögo negyeddöntő egyszerűen csak úgy hívják, hogy a "Bailout Game" :)

Kissé megkésve! Portugá…

#522359 picirigo

Kissé megkésve!

Portugália-------Hollandia x

Dánia----------Németország x

Horvátország-Spanyolország 2

Olaszország-------Írország 1

Svédország---Franciaország x

Anglia-------------Ukrajna x

Re: EB 2012

#522331 matgab Előzmény: #522223

2;1;2;x;2;1;2;1

Itt most a spanyoloknal a vale (kb oke-t jelent) a leggyakoribb szo a tiki-taqua...

Irany Portugalia!

Sajnos tegnap nem tudtam…

#522304 Kovax

Sajnos tegnap nem tudtam tippelni, de remélem a maradékot még elfogadjátok:

Portugália-------Hollandia 1

Dánia----------Németország 2

Horvátország-Spanyolország 2

Olaszország-------Írország x

Svédország---Franciaország 2

Anglia-------------Ukrajna 1