Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: report

#522080 pepe01 Előzmény: #522047

:D

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/alairta_az_e-star_a_lengyel_hitelszerzodest.168759.html

Hogy akarjam magának kifejezni :D

Ja most megint elő kell venned a repedt üveggömböd és újabb témát kell találnod, amivel kapcsolatban károghatsz :D

Ennyi

Ui: Csőd elnapolva, továbbra is átlag feletti forgalom.

Saját érdekedben is ideje a csúcson abba hagyni, ezután gyorsan fog csökkenni a népszerűséged, néhány hónapig nyugi lesz.

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522079 rbbj11 Előzmény: #522060

még mindig nem értem, miért elemzed még a flash riportokat is....én úgyse elemzek flasheket, h. van rv-em...

#522078 Protein Előzmény: #522075

A szerződés aláírása után már bocs, de a banknak legalább annyira fontos a lehívás. Ki is szokták kötni, hogy mi a legkésőbbi határidő a lehívásra. Azzal a pénzzel ugyanis már nem kezdhetnek semmit és a folyósításig nem hoz nekik pénzt.

#522077 Muskatli Előzmény: #522075

Ex, ne kezd mar megint a hulyesegeidet!!!

Melyik cegnel lattal te mar kozzetenni hitelrol barhol is reszletes felteteleket?!?!?

#522076 Muskatli Előzmény: #522072

Egyetertek, de legyen inkabb ez a 3. sikere:

1. Kirugta Mr. Penzszoro Kassait

2. Brutalisan, 4,5 millio Eur/ev mertekben csokkentette a kozponti koltsegeket

3. Megszerezte a hitelt

Es szeretnek mar egy 4. Pontot is az auditalt beszamoloval es ha lehet kerni, akkor nagyobb sajat tokevel..

#522075 exmnbs1 Előzmény: #522072

a hitel feltételeit láttad? miért nem közölték????

hát azt hogy lehívható és lehívták????

#522072 Protein Előzmény: #522066

Maradjunk annyiban, hogy április végéhez képest nőtt a készpénz, jó?

A működési költség még lejjebb fog menni. Májusban még volt lengyelországi központ.

Nagyjából egyébként erre lehetett számítani. Nulla körüli eredmény EBITDA soron. A kp állomány pozitív meglepetés.

A mai nap nagy híre azonban a hitel volt. Az első nagyobb sikert elkönyvelheti az SCS.

#522067 Muskatli Előzmény: #522064

Tobbet vartam ettol a bejelentestol arfolyam tekinteteben...

Azon gondolkoztam most el, h lehet csak a Sztoky olvasoinak volt ketseges az, h a kotelezo ajanlatbol lesz-e szerzodeskotes??? Mert akkor ennek a jelentoseget ugy tunik, h picit tulertekeltuk, koszonhetoen kontraindikator Ex es AL aldasos tevekenysegenek... Csak van hatasa annak a kozel 1000 beirasotoknak, ha mas nem akkor tudatalatt... Kezdek morcos lenni ratok... azt most mondom, h annak nem szokott jo vege lenni...

#522061 exmnbs1 Előzmény: #522059

a múlt havit látom csökkentették -221m-ra most és májusban pedig -247m azaz központ az EBITDA-t épphogy csökkentette

#522059 exmnbs1 Előzmény: #522057

most akarok

múlt hónapban .250m, most -247m könyvelési kötségek csökkenése miatt

kezd úgy kinézni hogy itten körül beáll a központ