szóval pl a balloon titkos?
no és a törlesztőrészlet is?
szóval pl a balloon titkos?
no és a törlesztőrészlet is?
:D
Hogy akarjam magának kifejezni :D
Ja most megint elő kell venned a repedt üveggömböd és újabb témát kell találnod, amivel kapcsolatban károghatsz :D
Ennyi
Ui: Csőd elnapolva, továbbra is átlag feletti forgalom.
Saját érdekedben is ideje a csúcson abba hagyni, ezután gyorsan fog csökkenni a népszerűséged, néhány hónapig nyugi lesz.
még mindig nem értem, miért elemzed még a flash riportokat is....én úgyse elemzek flasheket, h. van rv-em...
A szerződés aláírása után már bocs, de a banknak legalább annyira fontos a lehívás. Ki is szokták kötni, hogy mi a legkésőbbi határidő a lehívásra. Azzal a pénzzel ugyanis már nem kezdhetnek semmit és a folyósításig nem hoz nekik pénzt.
Ex, ne kezd mar megint a hulyesegeidet!!!
Melyik cegnel lattal te mar kozzetenni hitelrol barhol is reszletes felteteleket?!?!?
Egyetertek, de legyen inkabb ez a 3. sikere:
1. Kirugta Mr. Penzszoro Kassait
2. Brutalisan, 4,5 millio Eur/ev mertekben csokkentette a kozponti koltsegeket
3. Megszerezte a hitelt
Es szeretnek mar egy 4. Pontot is az auditalt beszamoloval es ha lehet kerni, akkor nagyobb sajat tokevel..
a hitel feltételeit láttad? miért nem közölték????
hát azt hogy lehívható és lehívták????
nem jó mert a Q1-et utána írták át
inkább gondolkozz azon mit is kaptál Flash Report címén
Maradjunk annyiban, hogy április végéhez képest nőtt a készpénz, jó?
A működési költség még lejjebb fog menni. Májusban még volt lengyelországi központ.
Nagyjából egyébként erre lehetett számítani. Nulla körüli eredmény EBITDA soron. A kp állomány pozitív meglepetés.
A mai nap nagy híre azonban a hitel volt. Az első nagyobb sikert elkönyvelheti az SCS.
hírre eladni szokés
pláne az efélére
Tobbet vartam ettol a bejelentestol arfolyam tekinteteben...
Azon gondolkoztam most el, h lehet csak a Sztoky olvasoinak volt ketseges az, h a kotelezo ajanlatbol lesz-e szerzodeskotes??? Mert akkor ennek a jelentoseget ugy tunik, h picit tulertekeltuk, koszonhetoen kontraindikator Ex es AL aldasos tevekenysegenek... Csak van hatasa annak a kozel 1000 beirasotoknak, ha mas nem akkor tudatalatt... Kezdek morcos lenni ratok... azt most mondom, h annak nem szokott jo vege lenni...
a kp állományról pedig annyit hogy márciusban 2.9m EUR-juk volt
áprilisban állítólag ugyanannyi
aztán jelentettek Q1-et abban felszaporodott 4.2m EUR-ra
http://bet.hu/newkibdata/110914947/EStar_Q1_report_HU.pdf
most pedig 3.8m EUR van, azaz március végéhez képest nem nőtt hanem fogyott
nem mEUR hanem K EUR természetesen
a múlt havit látom csökkentették -221m-ra most és májusban pedig -247m azaz központ az EBITDA-t épphogy csökkentette