Na, hogy szoktad mondani azt, hogy jó éjt?
Igen,de úgy emlékszem, hogy az nem igazán gabona termesztésre alkalmas terület volt, hanem valami kisebb út melletti terület bármi másra. Nem keresem vissza, de tuti nem sok hektár volt:)
ja most jut eszembe, mintha lenne egy Tolna megyei földem az adatbázisomban :)
aprohirdetés topicban kb. másfél hónapja felrakva ;-)
Titkos adatbázisban az ingatlanok értéke
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=408311&place=
Az a lényeg, hogy minél több hektár egybefüggő terület legyen és minél magasabb aranykorona értékű! Köszi :))
Amit tudunk megteszünk, vannak pontosabb paraméterek is?
Hol, mekkora, stb... nem tudom, hogy itt miket kell figyelni, soha nem földeztem!
Sziasztok!
Egyik barátom Tolna megyében termőföldet vásárolna. Esetleg tudtok ebben segíteni? Köszi!
Szia,
nem használtam.. Két éve amikor indult, akkor kaptam 3hónapos hozzáférést, de nem éltem vele akkor sem. NEkem sincs időm, több oldalt frissítgetni, karbantartani. A com is rengeteg időmet vesz el. Egyébként állítólag nem rossz az sem. Ha mindenre előfizetünk, akkor lehúzhatjuk a rolót, mert olyan költségünk lesz mint a fene.
Sajnos Gyuri oldala tényleg kicsi, de most hirtelen megsokasodtunk, az oldal ígérete szerint nemsokára 15 oldallal fog szinkronizálni a lap, árról még nem tudok! Azt sem, hogy a képek száma növekedni fog e, a 4 kép nagyon kevés.
Amik bejöttek nekem oldalak az a Expressz, Bazár, Ingatlan.net
Régebben 25 oldalra töltöttem fel az ingatlanainkat, de belefáradtam, most lecsökkentettem 8-ra. Com-ot én is sajnálom, de gusztustalanul emelt árat, pont most mikor szenved minden ingatlanos. Ha megelégedett volna 10-20%-al akkor biztosan maradunk!
Szerintem lepaktált valamelyikkel OC. vagy DH-val vagy mindkettővel, hogy kiszórják az oldalról a kicsiket! Ők külön tarifán vannak, ami nem publikus!
Ráadásul kell a kampányra is a pénz! Nem érdekel a Politika agyívben teszek mindenkire, da szt tudom, hogy erős jobboldali vezetése.
Ezt az oldalt használod? http://ingatlanok.hu/
Ha igen, miként alakulnak itt a tarifák?
Egyébként a MIKen több iroda van. A max egy kisebb közösség. Pont ma írják a kollégák, hogy pártoljunk át oda a com-ról, csináljunk ott közös bázist. Én nem hittem soha Gyuri oldalában. Nem tudom mit tesz az oldal látogatottsága érdekében. Azt éreztem mindig, hogy csak a felhasználó irodák nézik az oldalt.. abból meg nem élünk meg ;-)
neked jelentkezett vevő onnan? És hogy talál az oldalra?
Ok. az Békési Béláé
Ma felraktam a MIKre egy csomó keresést, de tojik rá a csapat.. lepunnyadtak a közvetítők a válságban picit.. a piac meg valóban rosszabb napról napra.
Május 20tól szokott nekem jönni az "uborka szezon", de juni 15-től, ahogy vége a sulinak, akkor teljes gáz általában..
Hogy is szólt a válságból való kilábalásra szóló előrejelzés? USA ingatlan árak elkezdenek emelkedni, hitelek újra indulnak, stabilizálódik a bankszektor.
Hogy is szólt a mai hír?
Az S&P Case-Shiller lakásárindex szerint márciusban éves szinten 18.7 százalékkal csökkentek a lakások árai a 20 legnagyobb amerikai városban. A visszaesés üteme szinte megegyezik az előző havi -18.6%-os értékkel. Az első negyedévben összességében rekordnagyságú esést mutattak a lakásárak, és az S&P illetékese nem látja annak jeleit, hogy az árak elindultak volna a felépülés útján.
Minimális mértékben ugyan de gyorsult a lakásárak csökkenése márciusban. A friss adat enyhe negatív meglepetésnek számít, miután az elemzők a visszaesés ütemének mérséklődésére számítottak (a Bloomberg konszenzus -18.4%-os esést vetített előre).
Az első negyedévben összességében 19.1%-os csökkenést szenvedtek el az amerikai lakásárak, ami soha nem látott mértékű esésről tanúskodik a tengerentúlon.
A 20 legnagyobb amerikai városban havi szinten 2.2%-kal csökkentek a lakásárak márciusban. A 20 metropolisz közül 17-ben mutattak csökkenést a lakásárak. David Blitzer, a mutató összeállítását végző bizottság elnöke a friss adat kapcsán úgy fogalmazott, hogy jelenleg nem látunk arra bizonyítékot, hogy a lakásárak tekintetében megkezdődött volna a felépülés - írja a MarketWatch. A lakásárak a csúcs óta 32.2%-kal zuhantak az USA-ban.
A zuhanó lakásárak és a mérséklődő hitelkamatok sokkal inkább elérhetővé tették az amerikaiak számára a lakásokat, ami így megakadályozta az eladások további zuhanását. A fellendülésre azonban várni kell, mivel a szárnyaló munkanélküliség és az árverések növekvő száma nyomást gyakorol az USA lakáspiacára.