Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Friss, ropogós, illatos hitel

#522003 Grizzly Géza Előzmény: #521997

Felrakhatta volna pókeren a romániai leányokat,akkor most nem kéne pereskedni az élősködőkkel hogy ki kéne fizetni a számlát...

Re: Büdös a hitel

#522001 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521989

Olvastam, de mi már előtte leírtuk milyen válaszok lehetségesek ex-től, arra az esetre ha esetleg mégis lesz hitel (mondjuk nem voltunk elég körültekintőek mert , a büdös hitel, na az nem szerepelt benne...)

#522000 Arsene Lupin Előzmény: #521997

Nem ismertek a részletek. A kiakasztás hiányában valószínűleg nem főnyeremény. Viszont tény, hogy időt nyert.

#521998 Arsene Lupin Előzmény: #521989

Ha nem lenne büdös a hitel, már tegnap kiakasztották volna a bennfentesek. Szépen vissza fog menni 1800 környékére.

#521992 Grizzly Géza Előzmény: #521974

Na még a kp állomány is nőtt?? Ex meg fog pukkanni,ez valami csalás,ez a report még a hitelnél is büdibb

#521986 Muskatli Előzmény: #521980

Szerintem meg csak az on valllaga a budos, azt erzi mar itt hetek ota!! :)

Azert valljuk be on is rendesen lukra futott ebben a hiteltemaban, asszem maga lett az emlitesek szamat tekintve az ezustermes, szorosan kontraindikator EX utan!!

#521985 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521980

Lupin, ez is úgy jön be mint a napokig kiakasztják verzió?? mert most tanácstalan vagyok, hogy melyiknek higgyek (főleg, hogy a kettő között eltelt vagy három óra) venni vagy nem venni? ez itt a kérdés.

#521984 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521978

:-)) Mondjuk igény volna rá,(mármint a magyarázó elemzésre) mert annak ellenére hogy folyamatosan képzem magam, még messze vagyok a megvilágosodástól ...

#521980 Arsene Lupin Előzmény: #521972

Szépen vissza fog csorogni 1800-ig, aztán ott fog tanyázni egy darabig. Lefele fogja a hitel híre, bármennyire büdös, felfele meg a hír büdössége.

#521978 Grizzly Géza Előzmény: #521972

Valami magyarázó elemzést is lökhetnél mellé,ha már egon csak a libatöméshez asszisztált.. Lökd az elliotot,meg hogy 6ezer felé emelheti,bár kissherceg szerint az optimista verzió 20k,ha megint tízszerez :)