Köszönöm!
:-)))
A jelen körülmények között, én ezt is jó eredménynek könyvelem el... Mi van a mérleggel?
Sok sikert!
Felrakhatta volna pókeren a romániai leányokat,akkor most nem kéne pereskedni az élősködőkkel hogy ki kéne fizetni a számlát...
Olvastam, de mi már előtte leírtuk milyen válaszok lehetségesek ex-től, arra az esetre ha esetleg mégis lesz hitel (mondjuk nem voltunk elég körültekintőek mert , a büdös hitel, na az nem szerepelt benne...)
Nem ismertek a részletek. A kiakasztás hiányában valószínűleg nem főnyeremény. Viszont tény, hogy időt nyert.
Ha nem lenne büdös a hitel, már tegnap kiakasztották volna a bennfentesek. Szépen vissza fog menni 1800 környékére.
Egyszerű a magyarázat! SCS-nek jó lapjárása volt a hercegségben.
Na még a kp állomány is nőtt?? Ex meg fog pukkanni,ez valami csalás,ez a report még a hitelnél is büdibb
hiába van hitel,az büdös,nem olvastad? :)
Szerintem meg csak az on valllaga a budos, azt erzi mar itt hetek ota!! :)
Azert valljuk be on is rendesen lukra futott ebben a hiteltemaban, asszem maga lett az emlitesek szamat tekintve az ezustermes, szorosan kontraindikator EX utan!!
Lupin, ez is úgy jön be mint a napokig kiakasztják verzió?? mert most tanácstalan vagyok, hogy melyiknek higgyek (főleg, hogy a kettő között eltelt vagy három óra) venni vagy nem venni? ez itt a kérdés.
:-)) Mondjuk igény volna rá,(mármint a magyarázó elemzésre) mert annak ellenére hogy folyamatosan képzem magam, még messze vagyok a megvilágosodástól ...
Esti mérnök-közgazdász?
Szépen vissza fog csorogni 1800-ig, aztán ott fog tanyázni egy darabig. Lefele fogja a hitel híre, bármennyire büdös, felfele meg a hír büdössége.
Valami magyarázó elemzést is lökhetnél mellé,ha már egon csak a libatöméshez asszisztált.. Lökd az elliotot,meg hogy 6ezer felé emelheti,bár kissherceg szerint az optimista verzió 20k,ha megint tízszerez :)