ez eddig is így volt a kötésdíjat kivéve :)
ez eddig is így volt a kötésdíjat kivéve :)
Én nem tudhatom.. ,-)
Nem is mondtam, hogy felhívtak tegnap Erstétől, hogy ebben a hónapban van olyan akció, hogy ha részvényt veszek és veszteséges a pozim, akkor nem számítanak fel kötési díjat. Amennyiben nem érem el a nyereségemmel az aktuális kötési díjat, akkor ha 3forint nyereséggel zártam mondjuk egy OTP longot, akkor annyi csak a díjam.
Kaptam különböző ingyenes csomagok lehetőségeket, mert 10millákat forgatok kötésenként, és 100millás havi díjnál ingyen van minden.. reál, markers, havi díj.
Hati kötéseim mellé 6%os tőkevédett alapban elhelyezthetem pénzem fedezetként.
Nem rossz kondik, lehet betolom bankból a zsét, ott sem kamatozik sokkal jobban, és annyi hatit nyitok, amennyit akarok, és akkor amikor akarom. mondjuk egy megtépésnél.. beverésnél egy egy tradre.
Vagy vakmerő vagy tud vmit hogy 7 vége előtt beszákol egy százkontisat :D
16800 promt szépen tartja az egész kócerájt...
Olyan szépen leült a bét hogy ebből csak pattincs lehet...vagy berosálás! :D
Na 850em megvan.
Izgiii
Hatiban ott a 100as vevő.
Ki az közülünk?
Promtot mindjárt lerakják 16800 ra,de hati nem követi le a 200 pontot hanem inkább kt tágul...fenomenális!
nem tudom, de ez nagyon fárasztó. rogynának össze, aztán jó lenne jó áron vásárolni végre. ez így nem oké.
Hát ez valami komédiásan jó :DD kabaré az egész...
bárcsak odaülhetnék a "marketmaker" computerhez egyszer én is :D
vagy!, csak ezután fog mozogni, miután amcsik felkelnek.
más a baj.
azt hiszem, hogy ennyi volt a csökkenés, most megint emelkednek. le kéne zárni a veszteséges pozit..
Valahogy pont az adatra nem történt ma semmi. Ennél jobban mozgott a piac napközben kint ,-)
OTP 3365-70ig benne van még a háromszögben nálam. most néztem..
a csel benne, hogy rossz adatok jöttek, de mindjárt módosítanak rajta..
na mit mondtam. meg is van a módosítás.
esne le az okos fejük.
Mik ezek a megöntések ? magyar piac megint előre tud valamit ? :D
most jönnek ezek a hülye adatok is. ettől függ a világ. be akarjuk kajálni, amit az amcsiék csinálnak!!!:-DD
Na OTPt elkezdték adni. Matolcsyra?
Mert egyébként futik pont most emelkednek, forint is erősödik, vagy leteszik árbóc aljára egy pillre az árfolyamot?
Értem én hogy árbócszalag alsó szára,de kikacsinthatna lefelé ilyen hangulatban :D
Na megkajáltam, ez az óra újabb esés, következő emelkedés a sorban.
Fontos bejelentés tesz Matol.........
"a konvergencia program 1,6%-os növekedéssel, és 4,2%-os inflációval számol "
ha-ha -ha
nehogy ilyeneket mondjon máááá