Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: ds

#521307 Hathor Előzmény: #521303

Én nem tudhatom.. ,-)

Nem is mondtam, hogy felhívtak tegnap Erstétől, hogy ebben a hónapban van olyan akció, hogy ha részvényt veszek és veszteséges a pozim, akkor nem számítanak fel kötési díjat. Amennyiben nem érem el a nyereségemmel az aktuális kötési díjat, akkor ha 3forint nyereséggel zártam mondjuk egy OTP longot, akkor annyi csak a díjam.

Kaptam különböző ingyenes csomagok lehetőségeket, mert 10millákat forgatok kötésenként, és 100millás havi díjnál ingyen van minden.. reál, markers, havi díj.

Hati kötéseim mellé 6%os tőkevédett alapban elhelyezthetem pénzem fedezetként.

Nem rossz kondik, lehet betolom bankból a zsét, ott sem kamatozik sokkal jobban, és annyi hatit nyitok, amennyit akarok, és akkor amikor akarom. mondjuk egy megtépésnél.. beverésnél egy egy tradre.

Re: ds

#521306 Waszeitung Előzmény: #521301

Vagy vakmerő vagy tud vmit hogy 7 vége előtt beszákol egy százkontisat :D

16800 promt szépen tartja az egész kócerájt...

Olyan szépen leült a bét hogy ebből csak pattincs lehet...vagy berosálás! :D

ds

#521297 Waszeitung

Promtot mindjárt lerakják 16800 ra,de hati nem követi le a 200 pontot hanem inkább kt tágul...fenomenális!

Re: fd

#521288 Csilla76 Előzmény: #521280

nem tudom, de ez nagyon fárasztó. rogynának össze, aztán jó lenne jó áron vásárolni végre. ez így nem oké.

#521283 BudFox Előzmény: #521273

Hát ez valami komédiásan jó :DD kabaré az egész...

bárcsak odaülhetnék a "marketmaker" computerhez egyszer én is :D

#521279 Csilla76 Előzmény: #521277

vagy!, csak ezután fog mozogni, miután amcsik felkelnek.

más a baj.

azt hiszem, hogy ennyi volt a csökkenés, most megint emelkednek. le kéne zárni a veszteséges pozit..

#521277 Hathor Előzmény: #521271

Valahogy pont az adatra nem történt ma semmi. Ennél jobban mozgott a piac napközben kint ,-)

#521273 Csilla76 Előzmény: #521272

a csel benne, hogy rossz adatok jöttek, de mindjárt módosítanak rajta..

na mit mondtam. meg is van a módosítás.

esne le az okos fejük.

#521271 Csilla76 Előzmény: #521269

most jönnek ezek a hülye adatok is. ettől függ a világ. be akarjuk kajálni, amit az amcsiék csinálnak!!!:-DD

#521270 Hathor Előzmény: #521269

Na OTPt elkezdték adni. Matolcsyra?

Mert egyébként futik pont most emelkednek, forint is erősödik, vagy leteszik árbóc aljára egy pillre az árfolyamot?

Fontos bejelentés tesz M…

#521250 Borska

Fontos bejelentés tesz Matol.........

"a konvergencia program 1,6%-os növekedéssel, és 4,2%-os inflációval számol "

ha-ha -ha

nehogy ilyeneket mondjon máááá

#521232 Hathor Előzmény: #521229

Na közben meg is érkezett az emelkedő következő óra, az esőre kint, ahogy azt gondoltuk :D

Frontin: hosszú és rögös az út előttünk, de csiszolódunk, mint egy értékes gyémánt :D