Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#521265 Arsene Lupin Előzmény: #521261

Legfőbb Lombard Liba! Károgó Kecsegtető!

Idézze már be ide, hogy miket is károgott egy évvel ezelőtt.

PS. Látom, közben kitörölte a károgását. Emlékezetkiesése van vagy csak hülyíteni akart?

#521261 pepe01 Előzmény: #521000

Rengeteg cég ment már csődbe a körbetartozások miatt. Ebben semmi meglepő nincs, az lenne a szomorú, ha ebbe az állam is belekeveredne, aki teljes mellszélességgel küzd ellene.

#521254 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521253

Én határozotttan láttam, hogy... de ezt most inkább hagyjuk:-) (valszeg nem jönnék jól ki belőle).

Az E-kakit meg ki piszkálja? Biztos feljebb húzzák, hogy holnap nagyobbat ugorhasson:-)

#521253 Arsene Lupin Előzmény: #521251

Mit adtam még egyszer tudtára? Döntse már el, hogy most buta liba vagy vak tyúk. Esetleg keresztezték?

#521251 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521246

Lupin! Marha fontos dolog lehet ez a 7-es gép, hogy még egyszer tudtunkra adtad. (Vagy csupán a hétvége közeledtével nálad elöjőn ez az izé, ez a kézremegéses dolog?)

#521247 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521239

:-) Szégyenlem nagyon, hogy "kissé" tájékozatlan vagyok, de mi a búbánat van a 7-es géppel Pakson ? (eddig a másik 6-ról sem tudtam....Paksról nem is beszélve). Kifejtenéd kicsit bővebben?

#521246 Arsene Lupin Előzmény: #521239

"Pakson a 7-es gép leállításra kerül, 250MW"

Nem fél, hogy az ilyen infók az ellenség kezébe kerülhetnek? Ha áramkereskedő lennék, rögtön beépíteném briliáns üzleti modellembe.