Nem üt el nagyon a részvényétől...
Nem üt el nagyon a részvényétől...
Sziasztok!
elég gyenge szinvonalat üt meg a topik megint.
Matgab hol van?
Énekesmadár? hát elég sz@r hangja van.
2 illetve 5 db-os sávos vétel készül
addig is az 1K-s 1845-ös tételt takarja
Legfőbb Lombard Liba! Károgó Kecsegtető!
Idézze már be ide, hogy miket is károgott egy évvel ezelőtt.
PS. Látom, közben kitörölte a károgását. Emlékezetkiesése van vagy csak hülyíteni akart?
bocs de te mit is károgtál?
a kecsegtetéseid azok megvannak
Rengeteg cég ment már csődbe a körbetartozások miatt. Ebben semmi meglepő nincs, az lenne a szomorú, ha ebbe az állam is belekeveredne, aki teljes mellszélességgel küzd ellene.
Vagy valami más (bár az kizárt..).
a 300K-s EBITDA vagy a kpállomány lesz a ralli tárgya?
Én határozotttan láttam, hogy... de ezt most inkább hagyjuk:-) (valszeg nem jönnék jól ki belőle).
Az E-kakit meg ki piszkálja? Biztos feljebb húzzák, hogy holnap nagyobbat ugorhasson:-)
Mit adtam még egyszer tudtára? Döntse már el, hogy most buta liba vagy vak tyúk. Esetleg keresztezték?
Vagy nálam jött elő a kettős látás :-)
Lupin! Marha fontos dolog lehet ez a 7-es gép, hogy még egyszer tudtunkra adtad. (Vagy csupán a hétvége közeledtével nálad elöjőn ez az izé, ez a kézremegéses dolog?)
:-) Na de mi van ha netán leszáll az a varjú (a magas lóról).
:-) Szégyenlem nagyon, hogy "kissé" tájékozatlan vagyok, de mi a búbánat van a 7-es géppel Pakson ? (eddig a másik 6-ról sem tudtam....Paksról nem is beszélve). Kifejtenéd kicsit bővebben?
"Pakson a 7-es gép leállításra kerül, 250MW"
Nem fél, hogy az ilyen infók az ellenség kezébe kerülhetnek? Ha áramkereskedő lennék, rögtön beépíteném briliáns üzleti modellembe.