Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#521155 Lxrose Előzmény: #521150

Nem tudom, a pf-nek kell-e ellenőriznie a nickek mögötti személyazonosságot. Gondolom, téged sem ellenőriztek itt, hogy valóban Arsene Lupin vagy-e. :-)

#521150 Arsene Lupin Előzmény: #521145

Az Istók ede és a Formerplayer néven beírók stílusazonosítása történt meg. Ha az igazi Istók Ede nem a beíró Istók Ede, akkor tiltakozzon a PF-nél. Papcsák is nagyon boldog lesz az ügy miatt.

#521145 Lxrose Előzmény: #521138

Ez nem a kérdésre adott válasz. Személyesen is ismered Istók Edét? Vagy esetleg csak gyakran olvasol tőle írásokat? Emlékeim szerint mintha egy Istók Ede aláírású portfolios fórumüzenetből indult volna ki a bizonyosság. Amennyiben jól emlékszem, felteszem a kérdést: hány olyan közismert embert tudsz biztosan, aki egy egyébként ellenőrizhetetlen fórumban saját polgári nevét írja oda egy üzenethez? Azt is kérdezhetném, hogy meddig tart odaírni akárki nevét?

#521140 vincentlauria Előzmény: #520914

ja régen... de naponta bele-bele olvasgatok azért..attól függetlenül, hogy igaza volt vagy sem: former hiányzik a topicból.. a színvonal nem emelkedett: ezt jól mutatja a kecsegtet napi 800x-i beírása, és egyéb finomságok.... persze a bukóm is távol tart rendesen, de ez egy más kérdés! kövezzetek meg érte nyugodtan (te valószínű nem fogsz ;) )

#521134 Lxrose Előzmény: #521099

Személyesen is ismered Istók Edét? Vagy csak a korábban bemutatott logika működik?

#521131 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #521126

Szerinted ez engem mennyire érdekel. Tegnap már kifejtettem!! Ha akarod a pert is vezetheted Tőlem (Egyébént tegnap Lupin kötötte le a végén, mert ugye neki van E-kaki-ja, és ezt biztos forrásból tudom, én adtam el neki :-)

Látom, eddig nem maradt…

#521124 Nyeretlen_Keteves

Látom, eddig nem maradtam le semmiről.....

Ex vajon miért nem azt irta hogy 1M ojróval lógnak az E-starnak.. Ötletek??

#521123 Muskatli Előzmény: #521115

Szerintem te vetted meg azt az egy darabot, h beirhasd ide...

Az egy darabos lekoteseket soha nem irtad meg ide be... Ez korrekt...

Most is abban a percben irtad ide amikor, megvetted.. Hogy ilyenekre fanyalodsz az szegyen...

#521119 Grizzly Géza Előzmény: #521118

Kivéve az erdélyi barlangokét,hiszen azok a macik beköltöznek a panelekbe,melegíteni a nem fizető tolvaj népséget :))