Nem tudom, a pf-nek kell-e ellenőriznie a nickek mögötti személyazonosságot. Gondolom, téged sem ellenőriztek itt, hogy valóban Arsene Lupin vagy-e. :-)
Nem tudom, a pf-nek kell-e ellenőriznie a nickek mögötti személyazonosságot. Gondolom, téged sem ellenőriztek itt, hogy valóban Arsene Lupin vagy-e. :-)
Ex matematikus???? Miért nem mondtad Ex? (franc se gondolta volna.....)
Én beköltözök egy marosi házba hogy ne fázzanak szegények!
Az Istók ede és a Formerplayer néven beírók stílusazonosítása történt meg. Ha az igazi Istók Ede nem a beíró Istók Ede, akkor tiltakozzon a PF-nél. Papcsák is nagyon boldog lesz az ügy miatt.
Remélem a hűtőből már kivetted a 8k-ra bekészített bort :)) Ráérsz betenni ősszel :)))
Ez nem a kérdésre adott válasz. Személyesen is ismered Istók Edét? Vagy esetleg csak gyakran olvasol tőle írásokat? Emlékeim szerint mintha egy Istók Ede aláírású portfolios fórumüzenetből indult volna ki a bizonyosság. Amennyiben jól emlékszem, felteszem a kérdést: hány olyan közismert embert tudsz biztosan, aki egy egyébként ellenőrizhetetlen fórumban saját polgári nevét írja oda egy üzenethez? Azt is kérdezhetném, hogy meddig tart odaírni akárki nevét?
ja régen... de naponta bele-bele olvasgatok azért..attól függetlenül, hogy igaza volt vagy sem: former hiányzik a topicból.. a színvonal nem emelkedett: ezt jól mutatja a kecsegtet napi 800x-i beírása, és egyéb finomságok.... persze a bukóm is távol tart rendesen, de ez egy más kérdés! kövezzetek meg érte nyugodtan (te valószínű nem fogsz ;) )
A stílusérzék működik.
Személyesen is ismered Istók Edét? Vagy csak a korábban bemutatott logika működik?
Szerinted ez engem mennyire érdekel. Tegnap már kifejtettem!! Ha akarod a pert is vezetheted Tőlem (Egyébént tegnap Lupin kötötte le a végén, mert ugye neki van E-kaki-ja, és ezt biztos forrásból tudom, én adtam el neki :-)
nem nagy ördöngősség észrevenni ha valakinek van realje
Látom, eddig nem maradtam le semmiről.....
Ex vajon miért nem azt irta hogy 1M ojróval lógnak az E-starnak.. Ötletek??
Szerintem te vetted meg azt az egy darabot, h beirhasd ide...
Az egy darabos lekoteseket soha nem irtad meg ide be... Ez korrekt...
Most is abban a percben irtad ide amikor, megvetted.. Hogy ilyenekre fanyalodsz az szegyen...
Kivéve az erdélyi barlangokét,hiszen azok a macik beköltöznek a panelekbe,melegíteni a nem fizető tolvaj népséget :))
.......és még a világ összes macibarlangjának a fűtési jogát is elnyerik!!! :)