gondolom olyan valaki adta akinek van
úgyhogy 4:3 ide,,,,,,,,,
gondolom olyan valaki adta akinek van
úgyhogy 4:3 ide,,,,,,,,,
na lássa milyen népszerű a topik mindenhol! ))
sztem csak pepe lehet az, mert nagyon eltűnt 1 hete )))
Két perce a portugál-dán meccsen a riporter : "igen kecsegtető helyről végezhetnek el a portugálok szabadrúgást" Majdnem lefordultam a székről!Már ez is kezdi???
E.ON?
Korai az öröm Ex! (Ne csak olvasd, próbáld értelmezni is)
Ki nem tolja le, hogy mit akar az E.ON (ilyen uli-buli cégek, szóra sem érdemesek:-), ha pénzt akar az E.ON, vasalja be a T polgármesteren.
Egyébként, ha jól látom, mintha az E-kakinak többel tartoznának, mint az E-kaki az E.ON-kának. Birkozza le az E.ON a T képviselőkkel(sok sikert), ha meg pereskedik, ám legyen, úgy körbeperelik egymást, hogy a következő 10 évben lesz dolguk rendesen.
Mostantól betiltom a kecsegtetés szót!!!
Ha valaki még egyszer használni meri, azt be fogom perelni!
ON
eme fergetes versedet elemezve esedezem neked
vegyek keget? estet? esetleg csepelt?
ez gyerekes!
nem kellenek ezek nekem kecsegtetve se !!
mert ezt szeretem ez kell nekem rendszeresen
ezt veszem, ez kecsegtet rengetegszer
de ne feledd
ezer lesz!
s ex menybe megy
Hát akkor győzze le, de gyorsan!
Most komolyan, melyik jó képességű kötötte le a végén? :--) Poénnak mondjuk nem rossz, ennek ellenére Ex és kis csapata mára diszkvalifikálva..
kösse fel (magát) aki lekötötte :)
Ilyenre pénzt nem szánok..
Szuper vagy Fornit!
Köszönjük, ezt a tőzsdei kis mekkegést!
Nekem kellenek ilyesfajta gyöngyszemek is ezen remek szakmában!
Thx.
Hatalmas és őszinte gratula.
7 darabbal kecsegtetve felköthetted volna
de gondolom arra 500 eladó lett volna a válasz ))
Elseje reggel, egy hete szerkesztettem eme remeket:
Mese Gyerekeknek Kecsegtetve
eReFVe EETEK-et bekebelezte egy esztendeje, de fedezete nehezen engedte, egyre esegetett. Bennfentesek kegyetlen tervet eszelve Sell-re tenyereltek nevetve menekedve. Egyesek kecsegtettek, egyesek veszegettek, de feneketlen verembe estek elkeseredve, s lettek megkecsegtetettek felekezete; rettenetes hetek kerekedtek. Fekete fellegek egyre-egyre lejjebb ereszkedtek...
***(2011 @5500)***
- Vegyek, ne vegyek? - merengett Pepe Decemberben.
- Ne tedd, e dressz fertelmes e menedzseren! - felelte L.
- Engem e kese dressz el nem rettenthet, veszek. Menedzser nemes ember. Negyven percenttel kecsegtethet felfele, szerencse velem, esetleg hetvennel!
- Legyen esze, hetvennel legfeljebb lefele. Esett ez, de nem eleget. Nem kertelek, ebbe egy centet se tegyen!
- Lefele legfeljebb ezer pettyel, lejjebmegy veszek.
- Ne nyelje be eszementen, errefele perverzek veszegetnek elkeseredve.
- Persze-persze.. Felmegy ez hetesezerre.
- Hetesezerre lehetetlen, ellenben leeshet kettesezerre. Nem Everest ez, esztelen menet lehet lefele.
- Letye-petye-lepetye:D
- Bennfentesek ellen nem nyerhet, ez fellebbezhetetlen. Ne vegyen szemetet, lefele megyeget ez.
***(2012.06.01 @1860)***
- Ejj mely fertelem tette ezt lejjebb hetven percenttel?
- Egy-egy perverz bennfentes csepegtette le. Kegyednek befellegzett.
- Nem kesergek, veszek. Felmegy ez Szeptemberre.
- Egen, felmegy egyezerre.
- Egyezerrel megy fel keddre.
- Emelkedhet egy keveset, de lefele eshet eszementen. Lehet kend negyedelhet keddre. Ezek retteneteset jelentettek, de persze kecsegtetve.
- Egyszerre egekben lesz ez fent!
- Ez egy-egyben lesz ez KEG-el, Est-el negyvenen.
- Ez esetben kecsegtetve megeszek egy egeret Debrecenbe, de ez teljesen lehetetlen, mert e kedden elered felfele! :D
Kedves gyerekek! Elemezve eme esetet melyet elmekegtem: Szemetet ne vegyetek ezreken, mert bennerekedve merenghettek, kellemetlen perceket szerezve ezzel.