Hozzászólás
FornitElseje reggel, egy hete szerkesztettem eme remeket:
Mese Gyerekeknek Kecsegtetve
eReFVe EETEK-et bekebelezte egy esztendeje, de fedezete nehezen engedte, egyre esegetett. Bennfentesek kegyetlen tervet eszelve Sell-re tenyereltek nevetve menekedve. Egyesek kecsegtettek, egyesek veszegettek, de feneketlen verembe estek elkeseredve, s lettek megkecsegtetettek felekezete; rettenetes hetek kerekedtek. Fekete fellegek egyre-egyre lejjebb ereszkedtek...
***(2011 @5500)***
- Vegyek, ne vegyek? - merengett Pepe Decemberben.
- Ne tedd, e dressz fertelmes e menedzseren! - felelte L.
- Engem e kese dressz el nem rettenthet, veszek. Menedzser nemes ember. Negyven percenttel kecsegtethet felfele, szerencse velem, esetleg hetvennel!
- Legyen esze, hetvennel legfeljebb lefele. Esett ez, de nem eleget. Nem kertelek, ebbe egy centet se tegyen!
- Lefele legfeljebb ezer pettyel, lejjebmegy veszek.
- Ne nyelje be eszementen, errefele perverzek veszegetnek elkeseredve.
- Persze-persze.. Felmegy ez hetesezerre.
- Hetesezerre lehetetlen, ellenben leeshet kettesezerre. Nem Everest ez, esztelen menet lehet lefele.
- Letye-petye-lepetye:D
- Bennfentesek ellen nem nyerhet, ez fellebbezhetetlen. Ne vegyen szemetet, lefele megyeget ez.
***(2012.06.01 @1860)***
- Ejj mely fertelem tette ezt lejjebb hetven percenttel?
- Egy-egy perverz bennfentes csepegtette le. Kegyednek befellegzett.
- Nem kesergek, veszek. Felmegy ez Szeptemberre.
- Egen, felmegy egyezerre.
- Egyezerrel megy fel keddre.
- Emelkedhet egy keveset, de lefele eshet eszementen. Lehet kend negyedelhet keddre. Ezek retteneteset jelentettek, de persze kecsegtetve.
- Egyszerre egekben lesz ez fent!
- Ez egy-egyben lesz ez KEG-el, Est-el negyvenen.
- Ez esetben kecsegtetve megeszek egy egeret Debrecenbe, de ez teljesen lehetetlen, mert e kedden elered felfele! :D
Kedves gyerekek! Elemezve eme esetet melyet elmekegtem: Szemetet ne vegyetek ezreken, mert bennerekedve merenghettek, kellemetlen perceket szerezve ezzel.