erő az semmi sincs ebben...
de nagyon nagy, és gyors meghúzás is lehet bármikor - aláírom
erő az semmi sincs ebben...
de nagyon nagy, és gyors meghúzás is lehet bármikor - aláírom
én már mindent beleadtam, amim volt, van egy vételi pozim is, de most nem tudom melyiknek örüljek jobban.
eddig dax réstöltés volt sztem usának 1330ig elkéne mennie minimum
hétvégi görög választások kicsit a kedélyeket borzolják
nagyon kétirányú most 50% nálam
én ugyan nem :DD
lezértam a shortokat...most viszont menni nem akar fölfele..longot és az életbe nem veszek :D
olyan erőtlen ez hogy nemigaz....mindjárt összeroskadunk.
Vmi gyökér mindig belead...
Promtban 17250-60 at kellene meghaladnunk akkor lehetne egy kanyar felfelé,ez lesz a 3. próbálkozás.
senki nem hisz az emelkedésben, mert úgyis be fogják adni...gondolják..
különben már 600-680 pont lenne megint.
a tegnapi USA hoz képest a BÉT ma is elég vérszegény...egyedül az OTP -vel próbálják meg húzni a piacot.
Kamat 300 pont alatt....mi a rák van itt?
És bele is adnak mindenbe..
ez igaz,sztem 1340-1380as jobb váll épül beadásokal,amúgy tényleg nehéz trédelni rajta most
"ta-nak van beszéde",teljesen igaz,a fontos bejelentések úgyis piacmozgatók,trendmeghatározók,ezek ha nincsenek árazva brutál mozgást hoznak,ha megvan a funda irány, a TA kiválló a finomhangolásra,mert azért őszintén ökör aki egy fed ellen megy....... :) ha a funda long akkor élmény kereskedni :) jujj,minden 4 és 8 órás erős longjelbe belevenni és felfelé bőviteni........... jajj de szép,de most? uff ez a piac ollan idióta****jellegűűű
igen,elvileg amikor beszakadt napon bellül is hagyott egy rést ,ami komoly eladoi nyomásra utal,1329nél van,azt szerintem betölti ma éjjel vagy,hajnalban,vagyis zöld futikra kelünk, és egy gyönyörüséges órás fej-vállra,amiből elkéne indulnia lefelé,legalább is shortos szemmel,longossal persze a kitörés és az uj csúcs a csábító
"Ha a 17 országból egy összeomlik, az ellenőrizhetetlen futótűzként söpör végig nemcsak Görögországon és a déli tagállamokon, hanem felrobbantja az egész eurózónát, ami senkinek sem áll érdekében" - magyarázta sajtótájékoztatóján Ciprasz. A radikális baloldali pártvezér szerint békés forradalom zajlik Görögországban, amellyel minden olyan európai polgárnak utat akarnak mutatni, aki megszorításoktól szenved.
ezt gagyogtam én is:)
http://www.mfor.hu/cikkek/Ciprasz__a_gorog_mentocsomag_a_multe.html
15 minen korrigál még,tovább menjen holnap ,ta jó legyen hozzá:)
No akkor reggelre jöhetnek a vérvörös futik,mert úgy lesz csak meg a sorminta! :D