Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: gf

#520685 BudFox Előzmény: #520682

erő az semmi sincs ebben...

de nagyon nagy, és gyors meghúzás is lehet bármikor - aláírom

#520683 Csilla76 Előzmény: #520677

én már mindent beleadtam, amim volt, van egy vételi pozim is, de most nem tudom melyiknek örüljek jobban.

#520682 big-ebuy Előzmény: #520681

eddig dax réstöltés volt sztem usának 1330ig elkéne mennie minimum

hétvégi görög választások kicsit a kedélyeket borzolják

nagyon kétirányú most 50% nálam

#520681 BudFox Előzmény: #520677

én ugyan nem :DD

lezértam a shortokat...most viszont menni nem akar fölfele..longot és az életbe nem veszek :D

olyan erőtlen ez hogy nemigaz....mindjárt összeroskadunk.

Profitvédő zárt, brutto …

#520625 Fornit

Profitvédő zárt, brutto 100pont nyerő maradt.

#520617 BudFox Előzmény: #520615

senki nem hisz az emelkedésben, mert úgyis be fogják adni...gondolják..

különben már 600-680 pont lenne megint.

Re: nincs cím

#520616 BudFox Előzmény: #520556

a tegnapi USA hoz képest a BÉT ma is elég vérszegény...egyedül az OTP -vel próbálják meg húzni a piacot.

#520556 big-ebuy Előzmény: #520541

ez igaz,sztem 1340-1380as jobb váll épül beadásokal,amúgy tényleg nehéz trédelni rajta most

#520541 Borska Előzmény: #520534

"ta-nak van beszéde",teljesen igaz,a fontos bejelentések úgyis piacmozgatók,trendmeghatározók,ezek ha nincsenek árazva brutál mozgást hoznak,ha megvan a funda irány, a TA kiválló a finomhangolásra,mert azért őszintén ökör aki egy fed ellen megy....... :) ha a funda long akkor élmény kereskedni :) jujj,minden 4 és 8 órás erős longjelbe belevenni és felfelé bőviteni........... jajj de szép,de most? uff ez a piac ollan idióta****jellegűűű

igen,elvileg amikor besz…

#520539 Borska

igen,elvileg amikor beszakadt napon bellül is hagyott egy rést ,ami komoly eladoi nyomásra utal,1329nél van,azt szerintem betölti ma éjjel vagy,hajnalban,vagyis zöld futikra kelünk, és egy gyönyörüséges órás fej-vállra,amiből elkéne indulnia lefelé,legalább is shortos szemmel,longossal persze a kitörés és az uj csúcs a csábító

Re: fd

#520538 big-ebuy Előzmény: #520536

"Ha a 17 országból egy összeomlik, az ellenőrizhetetlen futótűzként söpör végig nemcsak Görögországon és a déli tagállamokon, hanem felrobbantja az egész eurózónát, ami senkinek sem áll érdekében" - magyarázta sajtótájékoztatóján Ciprasz. A radikális baloldali pártvezér szerint békés forradalom zajlik Görögországban, amellyel minden olyan európai polgárnak utat akarnak mutatni, aki megszorításoktól szenved.

ezt gagyogtam én is:)

http://www.mfor.hu/cikkek/Ciprasz__a_gorog_mentocsomag_a_multe.html

fd

#520535 Waszeitung

No akkor reggelre jöhetnek a vérvörös futik,mert úgy lesz csak meg a sorminta! :D

#520534 big-ebuy Előzmény: #520531

nekem ta-nak van beszéde,nem izgat ki mit mond,max nagyon fontos dolgok,terror,atom robbanás ctr.ami tényleg úgy hat váratlanul

a többi humbuk,ennyi..lehet okot keresni benne