Egy pohárka rosét ajánlok a megfáradt idegekre.
Egy pohárka rosét ajánlok a megfáradt idegekre.
Honnan tudnám:-) Egyébként, ezt most nem gondoltad komolyan ugye? (szóval Ámerikában oda megy Joe oszt nem kap hitelt? Európában meg mondjuk legyen Jose)
Amennyiben ez így lenne, akkor lehet lehúzni a rolót az egész világon ...
Na most kicsi vagy nagy? Miután sikerült megegyeznetek, feltétlenül szóljatok, mert még a végén nem tudok majd aludni.
amerikában se hiteleznek a bankok és EU-ban se. Tudod, német kötvény...
a megsegített bankok az államot hitelezik elsősorban
a mai rekordhozamokat elnézve majdnem 7% EUR-oban nominált papírra nem is olyan nagy csoda
Most ennyi hibát találtál? (van ott még több...). Egyébként én megelégszem a kicsi "i" -vel is :-)
Tavalyelőtt úgy volt elővezetve hogy RFV közepes nagysága miatt pont jó pályázni
az Energomur által üzemeltetett modernizált hőközpontok az RFV-nek jutottak az osztozáskor
Azt is tegyük hozzá, hogy 18 Spanyol bankot mínősítettek le.... oszt akkor mi van?(most nem fognak hitelezni a bankok? Inkább kocsmát nyitnak, és kiírják, hogy hitel alma?) Az egész Eu-t lemínősitik hamarosan a béka feneke alá...
Nyugtasd csak tovább magad avval, hogy nem lesz hitel, (ha jól esik, miért ne).
A köznévi istenfogalmak kivételek.
Nincs miért szabadkoznod:-) A legnagyobakkal is előfordul, hogy többször küldenek el egy üzenetet (Lásd, Lupin pénteki sorozatlövését). A HÉT-ben egyetértünk.Valszeg, Neked minden okod megvolt rá, hogy elhagyd ezeket a kecsegtető hulladék sz@rokat, gondolom párszor már megégetted magad ezekkel a részvénynek látszó izékkel(amennyiben ez így történt, akkor még az is előfordulhat, ne adj isten, hogy voltál már Lombard Libuska is:-) Legtöbbször én sem itt tevékenykedek, de az E-kaki most valamiért szimpatikus.(nemtom miért).
Elég hülye elképzelés volt. Az, hogy a görögök tojnak az adósságaikra, nem kis részben hozzájárult ahhoz, hogy nálunk és a románoknál is tojnak az adósságaikra az önkorik.
Egy zöccséges jobban kezeli a kockázatait, mint az év üzletembere.
eddig az volt az elképzelés, hogy EMU válsága, Görögország nem érinti az E-Start
és lám-lám mégis
http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303768104577460560089496588.html
A lengyel leányzó anyukája derékig áll a besüppedt pénzügyi budiban. Ilyenkor a leányzó nem szokott ész nélkül hitelezni. Az a minimum, hogy a garbós legény golyóit bekéreti a trezorba. Úgyhogy a 30 oldalas OTP feltételek még vissza lesznek sírva.
az a helyzet hogy igencsak különös ha valaki ekkora kapitális hibák után ódákat zeng a cég vezetőjéről és a vezetés szemszögéből nézi a dolgokat
hitel az elég régóta nincs bár novemberben napok kérdése volt állítólag
majd ha lehívták utána dícsérgesd a napot
aztán azt se felejtsd el, hogy az októberi kv lejáratra még további hitel is kéne bevallottan, nomeg a vevőknek is perkálniuk
mindezt maga Soós adta elő múlt héten
ne hazudj,
soha nem mondtam, h bennfenntes vagyok, sőt kifejezetten cáfoltam... ez az egyik új agyrémed. annyi alapja van, mint a többi hozzászólásodnak...
igen, egyszer sajnos tényleg írtam ilyet hajnali fél 4 körül, egy komolyabb buli után, nagyobb alkoholmennyiséggel a fejemben, fellelkesedve. nem hinném, h amiatt vett volna bárki is.
ellenben te, aki 1000-szer leírtad itt + újabb 1000-szer a portfólión, hogy 100000000%, h nem lesz hitel, az nekem ne papoljon, hogy hülyeséggel tömi mások agyát.
sztem ha bejelentik majd, h aláírták te akkor is képes leszel lehazugozni őket....
nem létező mumus?
talán mumusok: likviditás-, tőke- és szakértelem hiány a cégben
most pl ezt a spanyol lánybankosdit akarja floodolni
mérleg az nincs és aláírás dettó nincs
na most már elég legyen
az aki 12K-t hirdetett tavaly novemberben az jobb ha befogja és nem az én reális beállítottságomat szubjektívozgatná
bennfentesként ráadásul
közöd nincs hozzá mivel töltöm a napjaim
persze elhiszem egyszerűbb lenne a kezdők agyát mosni a hülyeségekkel ha nem lennénk itt páran