Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Fitch Cuts Santander, BBVA

#520555 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520551

Honnan tudnám:-) Egyébként, ezt most nem gondoltad komolyan ugye? (szóval Ámerikában oda megy Joe oszt nem kap hitelt? Európában meg mondjuk legyen Jose)

Amennyiben ez így lenne, akkor lehet lehúzni a rolót az egész világon ...

Re: nincs cím

#520552 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520545

Na most kicsi vagy nagy? Miután sikerült megegyeznetek, feltétlenül szóljatok, mert még a végén nem tudok majd aludni.

#520550 exmnbs1 Előzmény: #520546

a megsegített bankok az államot hitelezik elsősorban

a mai rekordhozamokat elnézve majdnem 7% EUR-oban nominált papírra nem is olyan nagy csoda

#520548 exmnbs1 Előzmény: #520540

Tavalyelőtt úgy volt elővezetve hogy RFV közepes nagysága miatt pont jó pályázni

az Energomur által üzemeltetett modernizált hőközpontok az RFV-nek jutottak az osztozáskor

#520546 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520533

Azt is tegyük hozzá, hogy 18 Spanyol bankot mínősítettek le.... oszt akkor mi van?(most nem fognak hitelezni a bankok? Inkább kocsmát nyitnak, és kiírják, hogy hitel alma?) Az egész Eu-t lemínősitik hamarosan a béka feneke alá...

Nyugtasd csak tovább magad avval, hogy nem lesz hitel, (ha jól esik, miért ne).

#520542 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520512

Nincs miért szabadkoznod:-) A legnagyobakkal is előfordul, hogy többször küldenek el egy üzenetet (Lásd, Lupin pénteki sorozatlövését). A HÉT-ben egyetértünk.Valszeg, Neked minden okod megvolt rá, hogy elhagyd ezeket a kecsegtető hulladék sz@rokat, gondolom párszor már megégetted magad ezekkel a részvénynek látszó izékkel(amennyiben ez így történt, akkor még az is előfordulhat, ne adj isten, hogy voltál már Lombard Libuska is:-) Legtöbbször én sem itt tevékenykedek, de az E-kaki most valamiért szimpatikus.(nemtom miért).

#520540 Arsene Lupin Előzmény: #520537

Elég hülye elképzelés volt. Az, hogy a görögök tojnak az adósságaikra, nem kis részben hozzájárult ahhoz, hogy nálunk és a románoknál is tojnak az adósságaikra az önkorik.

Egy zöccséges jobban kezeli a kockázatait, mint az év üzletembere.

#520537 exmnbs1 Előzmény: #520533

eddig az volt az elképzelés, hogy EMU válsága, Görögország nem érinti az E-Start

és lám-lám mégis

#520532 exmnbs1 Előzmény: #520527

az a helyzet hogy igencsak különös ha valaki ekkora kapitális hibák után ódákat zeng a cég vezetőjéről és a vezetés szemszögéből nézi a dolgokat

hitel az elég régóta nincs bár novemberben napok kérdése volt állítólag

majd ha lehívták utána dícsérgesd a napot

aztán azt se felejtsd el, hogy az októberi kv lejáratra még további hitel is kéne bevallottan, nomeg a vevőknek is perkálniuk

mindezt maga Soós adta elő múlt héten

#520527 Muskatli Előzmény: #520520

ne hazudj,

soha nem mondtam, h bennfenntes vagyok, sőt kifejezetten cáfoltam... ez az egyik új agyrémed. annyi alapja van, mint a többi hozzászólásodnak...

igen, egyszer sajnos tényleg írtam ilyet hajnali fél 4 körül, egy komolyabb buli után, nagyobb alkoholmennyiséggel a fejemben, fellelkesedve. nem hinném, h amiatt vett volna bárki is.

ellenben te, aki 1000-szer leírtad itt + újabb 1000-szer a portfólión, hogy 100000000%, h nem lesz hitel, az nekem ne papoljon, hogy hülyeséggel tömi mások agyát.

sztem ha bejelentik majd, h aláírták te akkor is képes leszel lehazugozni őket....

#520524 exmnbs1 Előzmény: #520474

nem létező mumus?

talán mumusok: likviditás-, tőke- és szakértelem hiány a cégben

#520521 exmnbs1 Előzmény: #520520

most pl ezt a spanyol lánybankosdit akarja floodolni

mérleg az nincs és aláírás dettó nincs

#520520 exmnbs1 Előzmény: #520474

na most már elég legyen

az aki 12K-t hirdetett tavaly novemberben az jobb ha befogja és nem az én reális beállítottságomat szubjektívozgatná

bennfentesként ráadásul

közöd nincs hozzá mivel töltöm a napjaim

persze elhiszem egyszerűbb lenne a kezdők agyát mosni a hülyeségekkel ha nem lennénk itt páran