Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: jk

#520416 Waszeitung Előzmény: #520406

Egész nap tartják Mollyt meg Otit aztán bevágják...értelmes brigád.

Én mára kiszórakoztam magam.

Re: nincs cím

#520402 BudFox Előzmény: #520390

Hintáztatják a piacot megint ezek a fürtös-pajeszosok:DD ehhez értenek csak..igy akarják elszedni a pénzünket...:-)))

#520392 BudFox Előzmény: #520379

meglátjuk....azért már tavaly milyen idegesek lettek a tőzsdék amikor USA elérte az adósság plafont...nemsokára megint elérhetik...

#520391 BudFox Előzmény: #520377

meglátjuk...azért a végtelenségig nem lehet nyomtatni a játékpénzeket csak úgy...mondjuk még 30 évig ? nem hinném...

lesz előbb utóbb egy nagyobb összeomlás.

Bár magam ellen beszélek…

#520390 Matahary

Bár magam ellen beszélek, de ez inkább felfelé mutat most :(((...

fd

#520386 Waszeitung

Deja vu-m van,pénteken is összenyomták kt-t,majd hétfőn nyitottunk kitágult kt-val aztán szépen csorogtunk lefelé egész tegnap..holnapra is ez a menü,vagy estére megmentik a világto vagy bejelnetenek még vmilyen fizetésképtelen országot.

#520381 big-ebuy Előzmény: #520372

hírek ideiglenesek,mint a tőzsdei állapot:)

a korrekció a tőzsdék része,nem rögtön medvét jelent 30%index esés után inkább,és 1 évig minimum

inkább akkora happy nincs,mint 1970-1990közötti időre viagrásan emelkedjenek,mert a globálos motor olyan jó,profit annyira nőne...ezért ilyen tarkított a dolog,sztem:)

#520379 Euroman Előzmény: #520372

dehogy lesz..amíg a németek benn vannak, addig nem lesz ilyen....360 már annál inkább....egyébként semmi gond, itt is annyi pénzt kell nyomtatni, mint usa-ban.....dollár is túlélte a nyomtatást, sőt várják a qe3-t, ami megint nyomtatás......

#520378 big-ebuy Előzmény: #520377

otp-t akkor még 600ft-ért is kapnál,bankszektor,meg a pénzügyi ko lenne

sok állampapír,banki hitelezés ,dominó effektusa lenne...baromság....max ha a fejesek shortolni akarnak és szarrá keresni magukat másokon...akkor jöhetne ez.....devizák elszállnának,olyan csúcsokra mint még soha,vagy igen régen..

magán és vállalkozások dölnének be hitelek miatt -aztán fogyasztás csökkenés miatt ,armagedon jönne......abba a esetbe!!!-ezt is mérlegeli a guruk sora,nekik se érdekük,még jobban kihúzni a világ alól a szőnyeget

#520377 big-ebuy Előzmény: #520372

nem lesz itt csőd,a világgazdaság 10évig heverné ki azt,majd jön egy bejelentés és elszállunk..:)én tippem.....nem engedhetik meg,szétmenjen az eu,akkora hiányt csinálna,2008 lófing hozzá

sztem vétel megy laposan ,majd mikor megvannak a csomagok kilő

#520372 BudFox Előzmény: #520343

hát ez a vicc :-)))

még hintáztatják a piacokat....ha nyár végére tényleg 1320-1350 körül lesz az OTP akkor minden pénzemet abba rakom...és majd

Nemtudom miért húzzák ezt az egész országcsődöt... úgyis az lesz a vége hogy Görögország becsődöl, utána spanyolok Portugálok, és Olaszok is.....az Euró felbomlik. csak idő kérdése..

Szerintetek ha Görögország kilép mi lesz az Euró árfolyammal ?

lesz 280-250-200 ? elveszti az értékét a forinttal szemben ?

És mi lesz a dollár / HUF

Angol font / huf

Svájci frank / huf

árfolyammal ha pánik lesz ?

ÉN arra tippelek hogy e dollár erősödni fog a forinttal szemben, a svájci frank is erősödni fog, meg a svéd korona is, angol font is érdekes lehet...de ott nem számítanék akkora erősödésre.

Euró/HUF meg lesz 275-260 og történni, meg a többi árfolyammal ?