Egész nap tartják Mollyt meg Otit aztán bevágják...értelmes brigád.
Én mára kiszórakoztam magam.
Egész nap tartják Mollyt meg Otit aztán bevágják...értelmes brigád.
Én mára kiszórakoztam magam.
Fitch leminősített 18 spanyol bankot.....lett egy ilyen hír is.
Hintáztatják a piacot megint ezek a fürtös-pajeszosok:DD ehhez értenek csak..igy akarják elszedni a pénzünket...:-)))
Ezt az eszetlen mozgást...ehhez képest az ökörh.gyozás nyílegyenes vonal.
meglátjuk....azért már tavaly milyen idegesek lettek a tőzsdék amikor USA elérte az adósság plafont...nemsokára megint elérhetik...
meglátjuk...azért a végtelenségig nem lehet nyomtatni a játékpénzeket csak úgy...mondjuk még 30 évig ? nem hinném...
lesz előbb utóbb egy nagyobb összeomlás.
Bár magam ellen beszélek, de ez inkább felfelé mutat most :(((...
Deja vu-m van,pénteken is összenyomták kt-t,majd hétfőn nyitottunk kitágult kt-val aztán szépen csorogtunk lefelé egész tegnap..holnapra is ez a menü,vagy estére megmentik a világto vagy bejelnetenek még vmilyen fizetésképtelen országot.
10-20%os intervallumokba fogják dobálni még nincs vmi kitörő ok.....sztem
hírek ideiglenesek,mint a tőzsdei állapot:)
a korrekció a tőzsdék része,nem rögtön medvét jelent 30%index esés után inkább,és 1 évig minimum
inkább akkora happy nincs,mint 1970-1990közötti időre viagrásan emelkedjenek,mert a globálos motor olyan jó,profit annyira nőne...ezért ilyen tarkított a dolog,sztem:)
dehogy lesz..amíg a németek benn vannak, addig nem lesz ilyen....360 már annál inkább....egyébként semmi gond, itt is annyi pénzt kell nyomtatni, mint usa-ban.....dollár is túlélte a nyomtatást, sőt várják a qe3-t, ami megint nyomtatás......
otp-t akkor még 600ft-ért is kapnál,bankszektor,meg a pénzügyi ko lenne
sok állampapír,banki hitelezés ,dominó effektusa lenne...baromság....max ha a fejesek shortolni akarnak és szarrá keresni magukat másokon...akkor jöhetne ez.....devizák elszállnának,olyan csúcsokra mint még soha,vagy igen régen..
magán és vállalkozások dölnének be hitelek miatt -aztán fogyasztás csökkenés miatt ,armagedon jönne......abba a esetbe!!!-ezt is mérlegeli a guruk sora,nekik se érdekük,még jobban kihúzni a világ alól a szőnyeget
nem lesz itt csőd,a világgazdaság 10évig heverné ki azt,majd jön egy bejelentés és elszállunk..:)én tippem.....nem engedhetik meg,szétmenjen az eu,akkora hiányt csinálna,2008 lófing hozzá
sztem vétel megy laposan ,majd mikor megvannak a csomagok kilő
hát ez a vicc :-)))
még hintáztatják a piacokat....ha nyár végére tényleg 1320-1350 körül lesz az OTP akkor minden pénzemet abba rakom...és majd
Nemtudom miért húzzák ezt az egész országcsődöt... úgyis az lesz a vége hogy Görögország becsődöl, utána spanyolok Portugálok, és Olaszok is.....az Euró felbomlik. csak idő kérdése..
Szerintetek ha Görögország kilép mi lesz az Euró árfolyammal ?
lesz 280-250-200 ? elveszti az értékét a forinttal szemben ?
És mi lesz a dollár / HUF
Angol font / huf
Svájci frank / huf
árfolyammal ha pánik lesz ?
ÉN arra tippelek hogy e dollár erősödni fog a forinttal szemben, a svájci frank is erősödni fog, meg a svéd korona is, angol font is érdekes lehet...de ott nem számítanék akkora erősödésre.
Euró/HUF meg lesz 275-260 og történni, meg a többi árfolyammal ?
Még így is közel +1% ban vagyunk,daxlit meg letették minuszba..
Délelőtt már voltunk itt :D