egyetértek lupinnal. Széles sávú up van. Egyre magasabb aljakkal. Ez több éves távra is érvényes, és a több havira is. Időnként keményebb leszórásos ciklussal megspékelve.
egyetértek lupinnal. Széles sávú up van. Egyre magasabb aljakkal. Ez több éves távra is érvényes, és a több havira is. Időnként keményebb leszórásos ciklussal megspékelve.
Akkor sem lesz vége a világnak.
értem,idegek és a türelem játéka,de a hétvégi görög választás még sok mindent átrajzolhat
Hónapokban gondolkodom. Amit leszórásban össze lehet szedni, azt néhány napon nyereségesen el lehet adni, amit meghúzásban el lehet adni, azt néhány napon belül lejjebb vissza lehet venni. Közben lassú hullámzó emelkedés lesz.
Nagyot kaszálni most nem lehet.
milyen időtávon gondolkodik Lupin Úr az emelkedő trendben? mert tuti van olyan bontás,én a napos,8ó-s csártokat figyelem és számomra nem egyértelmű az up, ami menni tudna az usa,ott megvolt a válságkezelés,de az ő rakétájuknak is kiszippantja az üzemanyagát europa, a mostohásodó india,lassuló kína
http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/cafol_a_kia_nem_lesz_gyar_magyarorszagon.168559.html
Elég ciki. Előre üzentek Gyurkának. Ha nagyon erősködik a Gyurka, még a hadsereget is riadóztatják.
Igen.
"Szerintem hullámzó enyhe uptrend van."
biztos ebben Lupin Úr?
http://www.origo.hu/gazdasag/20120612-devizakotvenyeket-bocsat-ki-hodmezovasarhely.html
Basszus, Janika, már megint devizázol? Pedig neked volt a legnagyobb pofád.
Spanyolokra tekintettel váltottam avatart. Innen már nem lesz nehéz összeomlani.
Hát már azt is a magyarok kerályának kell felvállalnia?
"Sőt 6190 körül longba fordulnék."
Trend ellen én nem játszom és szerintem középtávon inkább dél az irány.
6260 fölött cashban leszek pár napig, az mindig legnehezebb, ha viszket az ember keze.
Szerintem hullámzó enyhe uptrend van.
Úgyhogy én tologatnám azért lefele a csúszó stoppot.
Sőt 6190 körül longba fordulnék.
60pont már elég szép. Izé, lassan 70. Szerk:80 Én is adtam volna ha nem lenne már lentebbről.
Nullszaldón van a stop. Most vagy fölfele trend van éppen (Zsiday) vagy lefele (Marc Faber). Igazán megbeszélhetnék a guruk egymással, kinek higgyen az ember.
Nagy részük nyilván gigamilliárdos. Rajtam kívül csak néha vallott be valaki bukós tradet.
Mindenki a milliárdos sikersztorykra kíváncsi csak itt?
A (száz)milliókon már mindenki túl van? :-) De jó....
és milliárdos? mert az értelmes és értelmiségi az nem rokonértelmű szavak.
Csoda, hogy beengedték. Igazi megtiszteltetés lehetett.