Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#520241 exmnbs1 Előzmény: #520238

"Soós Csaba, a társaság elnök-vezérigazgatójának elmondása szerint a hitelszerződést már a jövő héten aláírnák"

#520236 Arsene Lupin Előzmény: #520228

"A csend alapján nehéz lenne elképzelnem, hogy a háttérben bárki tudna valamit most."

A csend alapján egyértelmű, hogy a hitel nem publikus feltételei t*könszúrósak. A garbós gyerek még nem döntötte el, hogy a gyors csődöt vagy golyók nélküli hosszú vesszőfutást választja.

#520234 Protein Előzmény: #520233

Ki mondta, hogy a héten aláírják. SCS azt mondta, hogy alá szeretnék írni. Ez két külön dolog.

#520232 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520228

Ott a pont. Valószínüleg, még a benfentesek sem tudják bizosan mi lesz a hitellel. Amíg nem írták alá, vagy nem hajtotta el őket a bank, addig bármi lehet, szerintem ők is csak várnak, és reménykednek...

#520228 Lxrose Előzmény: #520226

Nem, ha valaki ki akar menni, ki tud, ha megfelel neki az alacsonyabb ár. De inkább úgy tünik, hogy nem akarnak kimenni még. A csend alapján nehéz lenne elképzelnem, hogy a háttérben bárki tudna valamit most.

#520226 exmnbs1 Előzmény: #520210

239db vevő 1810-ig 1865-nél

mai forgalom 903db 1865 a prompt

szóval nem szűk az ajtó?

#520218 Kiss Zoltán Előzmény: #520210

Teljes mértékben igazad van,ha lesz hitel,ha nem lesz, szűk lesz az ajtó.Csak az egyik esetben felfelé míg a másik esetben lefelé.Én azért jobban szeretnék felfelé tolongani!

#520210 Lxrose Előzmény: #520197

Csak arra írtam, hogy ment a szöveg, hogy sok a beültetett spekuláns, akiknek - ha rájönnek, hogy át lettek verve - szűk lesz az ajtó. Azóta a forgalom visszatért a korábban megszokotthoz, a részvény meg itt várja, hogy lesz hitel, vagy nem lesz hitel. Ha nem lesz, akkor persze nem igen fog számítani, hogy csak kisbefektető vette korábban, vagy intézményi is. Mindenesetre nem a szokásos beültetős ráöntős játéknak tünik.

#520202 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #520194

Jó lenne, ha jövő hét csütörtökig valami kiderülne, mert utána lemaradok a fináléról.

Valakit meg kellene kérnem, hogy kereskedjen helyettem (Lupinra gondoltam, ő majdnem mindig nyer)

#520194 Flaska Előzmény: #520189

Nekem is vastagon tele a bögyöm, és eszem ágában sincs kiszálni.

Bízom benne, hogy jó döntést követek el.

Őszig biztosan kiderül.