Ebben a cikkben is csak azt olvasom, hogy várhatóan.
Ebben a cikkben is csak azt olvasom, hogy várhatóan.
"Soós Csaba, a társaság elnök-vezérigazgatójának elmondása szerint a hitelszerződést már a jövő héten aláírnák"
A hitelszerződés várhatóan a következő hét vége előtt kerül aláírásra
A finanszírozási összeg teljes lehívására 2012. június 30. napjáig kerül sor.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/e-star_itt_vannak_a_reszletek_a_hitellel_kapcsolatban.168279.html
"A csend alapján nehéz lenne elképzelnem, hogy a háttérben bárki tudna valamit most."
A csend alapján egyértelmű, hogy a hitel nem publikus feltételei t*könszúrósak. A garbós gyerek még nem döntötte el, hogy a gyors csődöt vagy golyók nélküli hosszú vesszőfutást választja.
Ki mondta, hogy a héten aláírják. SCS azt mondta, hogy alá szeretnék írni. Ez két külön dolog.
Ott a pont. Valószínüleg, még a benfentesek sem tudják bizosan mi lesz a hitellel. Amíg nem írták alá, vagy nem hajtotta el őket a bank, addig bármi lehet, szerintem ők is csak várnak, és reménykednek...
először is hírre eladni szokás
milyen alacsonyabb ár?
Nem, ha valaki ki akar menni, ki tud, ha megfelel neki az alacsonyabb ár. De inkább úgy tünik, hogy nem akarnak kimenni még. A csend alapján nehéz lenne elképzelnem, hogy a háttérben bárki tudna valamit most.
239db vevő 1810-ig 1865-nél
mai forgalom 903db 1865 a prompt
szóval nem szűk az ajtó?
Teljes mértékben igazad van,ha lesz hitel,ha nem lesz, szűk lesz az ajtó.Csak az egyik esetben felfelé míg a másik esetben lefelé.Én azért jobban szeretnék felfelé tolongani!
Csak arra írtam, hogy ment a szöveg, hogy sok a beültetett spekuláns, akiknek - ha rájönnek, hogy át lettek verve - szűk lesz az ajtó. Azóta a forgalom visszatért a korábban megszokotthoz, a részvény meg itt várja, hogy lesz hitel, vagy nem lesz hitel. Ha nem lesz, akkor persze nem igen fog számítani, hogy csak kisbefektető vette korábban, vagy intézményi is. Mindenesetre nem a szokásos beültetős ráöntős játéknak tünik.
Meg kell hagyni, ez egy elég helyes liba (már majdnem kedvet kaptam egy kis tömésre)
Jó lenne, ha jövő hét csütörtökig valami kiderülne, mert utána lemaradok a fináléról.
Valakit meg kellene kérnem, hogy kereskedjen helyettem (Lupinra gondoltam, ő majdnem mindig nyer)
Haha:)