Sikerül mindenkinek ma reggel bejelentkeznie random progiba?
Nálam oldaluk se érhető el..
Sikerül mindenkinek ma reggel bejelentkeznie random progiba?
Nálam oldaluk se érhető el..
Még mindig jobb mint saxo:)
Ott minimum 12EUR/15USD. Azért ahhoz tőke se árt...
Alparit nézem még meg, hogy ott mennyi a cfd.
Jól szétoffuljuk a fórumot:)
bp forexnél a spreden kívül 2x 3 euro egy adás vétel....nem rv-re értve
Anno te ajánlottál egy magyar céget, nem emlékszem jól?
Ahogy gondolod, de a bpforexet is megnézheted.
Azzal is szemezgetek.
Igaz ott nincsen közvetlen részvénykereskedés.
Csekkoljam a FIO - t ? :)
Igen, nagyon érdekes volt számomra is, hogy hogy paktálhattak le velük.
Egyenlőre úgy vagyok most, hogy jó lesz fio, aztán ha úgy alakul és kellő mennyiségű tőkém is lesz akkor saxo.
a moneywheel.hu oldal nemsokára újraindul
A Worldspread esete jól példázza azt ami a hazai online kereskedési felületet ajánlókra annyira jellemző. Többnyire úgy lettek képviselői valamelyik ilyen felületnek, hogy beléjük botlott az első arra kószáló külföldi sales - es. Nagyon kellemetlen lenne ha tudatosan választották volna a sarki fogadóiroda kaliberű Worldspreads - et. A szerencsétlen hazai kisbefektetők pedig boldogan beugrottak a számlanyitásba, hiszen "nem akárki" ajánlotta.. Sajnos itt meg az a probléma is látható, hogy a meglévő kevéske hazai pénzügyi hírcsatorna (többnyire közgazdasági fordítóiroda) túlságosan is beszűkíti a publikum látómezejét.
Hát ha kbc vagy erste bedölne, akkor igencsak nagy gond lenne már..
Saxonál se lenne jobb a helyzet hidd el.
Amúgy, hogy jön össze a shortolás megléte és a bedölés?:)
sztem nem is baj,mert itt ha bedőlnek mikor fizetnék ki a számlát?
Na equitasnál se lehet egyenlőre külfldi piacokon shortolni.
Az itthoni kinálat igy ki is fújt.
Szia!
Olvastam valamikor a blogodat. A minap gondolkodtam, lementem a gépemre a tf- ről, most meg nem találom.
Elbénáztam?
Jaja, azt tudom, hogy annak idején nézegettem a wordspreads-et is, pusztán azért, mert portfolio.hu-n hírdette magát. De azt rögtön elvetettem, nem tünt profinak az a csapat...
Azért portfolio is jól lejáratta magát velük.
Saxo, alpari, erste, kbc, otp és talán fio jónak tünik itthoni viszonylatban. Első kettőnél ha mégis valami gond van, akkor ügyintézés lehet problémás.
Fio meg ahogy néztem csehországban oylan mint itthon az otp. Nagy forgalmú bank.
Csak az az icipici magyarországi iroda nem megnyugtató és, hogy ezen kivül nem is biztos lehet kommunikálni magyarul....
Alpari és Saxo - mind a két esetben bilaterális felületről beszélünk. Partnerkockázat szempontból első pillantásra a volt Midas - os társaság egyértelműen a jobbik választás. Az Alpari esetében alig találok valamit a tulajdonosi struktúrával, össztőke stb. kapcs. Ha valaki hosszú távú pozíciókkal dolgozik (hetes - hónapos) akkor a végrehajtás szempontjából el lehet kalapálni mind a két felületen, még akkor is ha tudjuk, hogy miként van lehetőségük mókázni az árakkal. A nagyon ritka kötések mellett az árfolyamokba beépített és az egyéb végrehajtással kapcsolatos költségek elfogadhatóak. (Itt érdemes megjegyezni, hogy a hajukat tépik amikor megjelenik egy ügyfél és nem pörög mint egy elszabadult villanyóra.) A rolloveres és egyéb finanszírozási költségeken szerintem elámulna a kedves ügyfél, ha jobban belemélyedne :) Ügyesen van minden kitalálva:
- ha sokat kötsz akkor a kötésekkel együtt járó brutál díjakon kapnak le
- ha keveset kötsz és hosszú ideig tartod a pozíciókat akkor meg a finanszírozás oldalon vagy letollazva..
No de mindegy, ez a retail sors..
Végülis lehet alparinál is nyitni számlát, az 100%ig megbizható cég, ráadásul minden flottul megy, van magyar support is. Én azt nem tudom, hogy a részvénykereskedés mikor lesz náluk.
Az durva lenne, ha az equitasos (egyébként nagyon jó) árak alá tudnának menni.
HUF-os párok meg vannak alparinál is ha jól tudom.
Amúgy én úgy vagyok most már, hogy jobban bízok egy saxoban, alpariban mint egy itthoni brókercégben, hiába van itthon irodájuk, miegymás.
Jó, equitas mögött bank áll, de pl random mögött nem. Saxoval összehasonlítva kicsit bizonytalanabbnak érzem...
A végrehajtási politikából az derül ki, hogy tulajdonképpen az FXCM felületét tolják oda az emberek orra elé (white label). Ha nem tévedek akkor az FXCM - et megbüntették 6 millió USD re és egy kicsit több mint 8 millió USD kártérítést kellett az ügyfeleiknek kifizetni. http://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/pr6119-11
Persze az ügyfelek átverése manapság már nem meglepi és senkit nem akarok terhelni, azzal, hogy miként működnek az FX aggregátorok és az ahhoz csatolt Metatraderek. A lényeg az, hogy az elektronikai infrastruktúra és maga szolgáltatás felépítése olyan, hogy mutyizni lehet a végrehajtásnál amikor az ügyfél rátehénkedik a buy vagy a sell gombra.
Itthon az FXCM büntetéséről síri a csönd és a szolgáltatás függő ügynöki vagy white label partneri kapcsolaton keresztül nagyon nyomva van. Okok :
1.) Szakmai elitünk tájékozatlan, amivel semmi gond sincs addig ameddig az ügyfelek náluk is tájékozatlanabbak. Az FXCM több cég által is kb. olyan körültekintéssel lett kiválasztva mint a Worldspreads (írtam az esetről - a Worldspreads topicban).
2.) Értelemszerűen a csönd még azért is olyan síri, mert ez a bünti nem túl jó reklám ..
eurusdjük tényleg ratyi, de én vsz nyitok náluk épp a forint párok miatt
http://randomfx.hu/spreadek itt szerintük 18 és 15 pip
egyébként sztem inkább 30 ahogy a demojukat nézem, de még mindig jobb az fxpronál pl., ahol 50.
mikro lot is van, nekem ez pl. tetszik
Ha valóban 4 pip akkor az nagyon durva. EURUSD - n 4 pip -el már csak a lehúzós cégek eveznek a döglött halakkal teli pocsolyában. Manapság már örülni kell ha néha - néha beleütközik a lapátba egy pipáló keszeg. Mondjuk az MT4 -es storyra még rákapnak, de azok inkább csak rövid életű snecik.