Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: randomfx

#519678 Roberrtto Előzmény: #519669

Ha jól látom a forexes részük elég drága. 4 pip az eurusd. Meg pl eurhuf vagy usdhuf-ot nem is látok.

#519669 Roberrtto Előzmény: #519661

Amerikai papírokra gondoltam.

Ahogy nézem equitasnak egész jók lettek a díjai amerikai piacra, teljesen versenyképesek, 0.25-0.30%, minimum 7$. Szerintem ez több mint jó. Randomnál is jó lenne valami hasonló!

Mondjuk magyar piacra még mindig random a legjobb. Persze akinek fontos a banki háttér az inkább equitast választja.

#519661 Tapasz Előzmény: #519650

pl. kereskedés:normál vétel:Deutschebank.

Benne van a magyar részvények között a BÉTa papírok.

Erre gondoltál?

#519650 Roberrtto Előzmény: #494196

A külföldi részvényekkel való kereskedés mikor lesz, nem tudja valaki?

Igérik azt is jó ideje már.

Re: nincs cím

#507470 feketemelos Előzmény: #507461

Bármilyen bankszámláról tudsz utalni a Randomos számládra illetve bankkártyával is feltöltheted.....de ezt a Herceg úr a beírásod alatt leírta.

A Tecsban a pénzügyi pultnál nincsenek mindig meg kell nézni a Tecsó honlapján mikor vannak ott...:)

#507461 pepe01 Előzmény: #507395

A többieket kiegészítve, a Tescos számlanyitáskor még kaptam csekket, de mikor legutóbb kérni akartam, már az elvi lehetőséget is elvetették, csak néztek rám milyen csekket kérek tőlük.

Most már a Rafis befizetés megkönnyítheti a dolgot, ügye ez viszonylagosan újdonság.

#507446 matgab Előzmény: #507395

a legegyszerűbb átutalni oda a pénzt.

A pénztári befizetés az gondolom vagy a Tescoban lehet, vagy a Raiffeisen-nél, vagy a központjukban.

#507395 atisss33 Előzmény: #504216

Megírtam nekik, rögzítették a problémát.

Egyébként ez a tescos számlanyitás egy vicc, voltam pénteken, mondták, hogy jöjjek vissza ma mert nincs bent az a nő aki csinálja. Ma visszamentem, de nem bírta kinyomtatni a szerződésem, úgyhogy megint mehetek vissza valamelyik nap...

A kondíciós listában szereplő Pénztári befizetés készpénzben mit takar? A honlapjukon ezt találtam:

"A fiók kiválasztását követően egy pénztári befizetési bizonylatot kell kitölteni. A kedvezméyezettnél a Random Capital Raiffeisen Banknál vezetett Ügyfélszámlaszámok valamelyikét kell a nyomtatvány megfelelő részében feltüntetni"

A pénztári befizetési bizonylat a sárga csekk lenne? Mert mintha valahol azt olvastam volna, hogy volt aki úgy rakott a számlájára pénzt, hogy sárga csekkel befizetett a postán.

#504216 matgab Előzmény: #504107

Írj nekik email-t fognak ár válaszolni, ha van rá lehetőség megtudod.

Ha meg nincs rá lehetőség, legalább látják, hogy lenne rá igény...

Sziasztok! A jövő héten…

#504107 atisss33

Sziasztok!

A jövő héten szándékozom számlát nyitni a Randomnál. A héten nézegettem a Netboon-t és a Randi-t demo üzemmódban. Az érdekelne, hogy a van a lehetőség a chartok szerkesztéséhez? Mert egyikben se találtam rajzeszközöket, de még fibo-t se. Továbbá a Netboon-ban semmi lehetőséget nem találtam a chart megjelenésnek állítására, a Randi-ban van egy két lehetőség, pl. japán gyertya, de maga a felület bugos nálam. Például nem látszik a bal oldalt az ár és forgalom, csak ha összehúzom a chartot. Erről beszélek: http://postimage.org/image/3ocoylcq5/

http://postimage.org/image/3xuw8rlt3/

Ja, és Win7-en használom.

randomfx

#494196 Kissherceg

Az idei évben számos újdonsággal készülünk az Ön kedvében járni. El is érkeztünk az első állomáshoz, ahol kitárulnak a kapuk a devizákkal való kereskedés előtt. Kereskedjen velünk akár 300 dollárral a devizapiacon!

A mai napon elindult a Random Capital Zrt. Forex üzletága RandomFX néven.

A Forex (FX) vagy más néven devizapiaci kereskedés jelenleg az egyik legizgalmasabb formája a kereskedésnek, és rengeteg új lehetőség rejlik benne, mint például, hogy 5 nap 24 órájában tart nyitva, alacsonyak a kötési költségek, magasabb tőkeáttét, magasabb likviditás és volatilitás, és több nemzetközi termék.

A devizakereskedés mellett CFD-vel is kereskedhet Társaságunknál, amin keresztül a külföldi indexek és nyersanyagok is elérhetővé váltak a nap 24 órájában.

Igényeljen devizakereskedési számlát a Netboon felületén!

Az új kereskedési lehetőségeken felül, egy teljesen új weboldal is várja meglévő és leendő Ügyfeleinket. Az új weboldallal az volt a célunk, hogy átadjunk egy rendszerezett tudást, egyfajta útikalauzt a devizapiac világának felfedezésére, amit az alábbi linken érhet el: www.randomfx.hu

Az új oldalunkon szíves figyelmébe ajánljuk az alábbi tartalmakat:

- Forex piacról: http://randomfx.hu/forex_altalaban

- Ingyenes videó oktató anyagok: http://randomfx.hu/oktatas

- Demo számlanyitás: http://randomfx.hu/demo_szamla

- Gyakran Ismételt Kérdések: http://randomfx.hu/gyik

- Éles számlanyitás: http://randomfx.hu/szamlanyitas_menete

A RandomFX kereskedési rendszer előnyei éles számlával rendelkező ügyfeleink számára:

- ingyenes alap és haladó oktató videók az alábbi témákban:

- devizapiaci alapismeretek

- technikai elemzés

- stratégiák oktatása

- mentális felkészítés

- haladó devizapiaci ismeretek

- webinárokon való ingyenes részvétel

- személyre szabott, vagy kiscsoportos oktatásokra való jelentkezés

- napi reggeli elemzések, kitekintők

- kereskedési szignálok küldése

Re: menyi?

#493235 macika Előzmény: #493230

nehéz ügy...

az biztos hogy akik veszik nagy tételben (mert nem csak a fotex veszi magát) azok nem fognak rosszul járni, de nem láthatok várszegiék fejébe miben mesterkednek

igen csábító most egy duplázásra, de egyben veszélyes is

kicsiben tehát nem érdemes próbálkozni a traszferár miatt, de nagyban meg rizikós

mondjuk 100-150 alatt meggondolnám hogy vegyek egy raklappal ))))

#493221 Kissherceg Előzmény: #486257

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint azt az elmúlt napokban számos médiában olvasni lehetett, a Fotex Nyrt. részvényeivel 2012. március 26. napján lehet utoljára kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén, ezután kivezetésre kerülnek a BÉT kereskedéséből. A Fotex Nyrt. által kezdeményezett kivezetés/átvezetés következtében a további kereskedésre a luxemburgi tőzsdén lesz lehetőség.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét a Fotex részvények kereskedésének esetleges nehézségeire a luxemburgi tőzsdén, figyelemmel arra, hogy Társaságunk megvizsgálta a luxemburgi kereskedésben a Fotex részvények adás-vételét. Az elmúlt napok tapasztalata alapján a döntési háttér és a körülmények teljes körű ismerete nélkül a következőket fogalmazhatjuk meg szakmaiságában véleményként, így minden felelősség kizárásával, különös tekintettel azonban arra, hogy a luxemburgi tőzsde jövőbeni folyamataival, eseményeivel kapcsolatban teljes bizonyosságú ismerettel nem rendelkezünk:

a luxemburgi tőzsdén a Fotex Nyrt. részvényeinek forgalma és kötésszáma minimális,

az utóbbi időszakban a kereskedésre nyitva álló idő alatt Fotex részvényekre számtalan esetben sem vételi, sem eladási árfolyam nem volt a luxemburgi piacon,

a luxemburgi tőzsdén a magyarországi magánbefektetők érdekeinek érvényesítése a BÉT-en megszokotthoz képest nehézkesebbé válhat,

a fentiek alapján kétséges a részvények későbbi értékesíthetősége, figyelembe véve, hogy lehetséges, de nem biztos a Fotex Nyrt. luxemburgi tőzsdén történő sajátrészvény vásárlása a jövőben.

Véleményünk szerint a jelenlegi helyzet értékelése rendkívül nehéz, mert ehhez hasonlót nem tapasztaltunk a magyar értékpapírpiac történetében.

Kérjük Ügyfeleinket, hogy mérlegeljék megfelelő gondossággal a további részvényvásárlások kockázatát, illetve a már meglévő részvényeikkel kapcsolatos intézkedéseket, ideértve a luxemburgi tőzsdére irányuló online kereskedés lehetőségének biztosításáról szóló híreket, mert a piac likviditásának hiányában a Fotex részvények értékesíthetősége bizonytalanná válhat.

Társaságunk felelős szolgáltatóként nem tartaná prudens intézkedésnek, hogy ügyfelei figyelmét és eszközeinek kitettségét olyan piacra, piacokra vezesse, ahol az eszközök kereskedésének alapfeltételei ellenkeznek Társaságunk minimális elvárásaival.

Tisztelettel:

Random Capital Zrt.

#486254 Tapasz Előzmény: #486251

e mailben jelzed mennyit akarsz kivenni, majd biztonság kedvéért felhívnak telefonon és kérik az jelszavadat, utána utalnak.

menyi?

#486251 Roberrtto

A randomtól hogy lehet kikérni pénzt, illetve emnnyi a költsége?

Jól látom, hogy csa ktelefonon lehet kikérni, online nem?