Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Lelkes lombard libák a lakodalomban

#519861 taresz Előzmény: #519838

Voltunk is vagy összesen 3-an akik nem estek hasra a hírtõl.

Re: nincs cím

#519857 exmnbs1 Előzmény: #519856

E-STAR 1 936 HUF 79 13:02:06

E-STAR 1 935 HUF 21 13:02:06

E-STAR 1 930 HUF 200 11:43:08

Hopp, és valaki visszajö…

#519856 Nyeretlen_Keteves

Hopp, és valaki visszajött az ebédből és nasi pótlásként jól bevásárolt...

#519855 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519852

Honnan tudjam én azt, de jún 21.-ig csináljanak valmit, mert utána nem vagyok egy darabig.(csak nagyon korlátozottan)

Mi van a mérleggel? Váro…

#519853 Nyeretlen_Keteves

Mi van a mérleggel? Várom már mint a messiást. Meg ugye valamit tömni is kéne, rést, vagy libát (nekem mind1, csak tömjünk már).

#519846 exmnbs1 Előzmény: #519844

pedig már jövő hét van

jön majd pénteken a Flash Report

#519844 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519841

Hogy milyen dögunalom van ma itt ( a kereskedésről nem is beszélve ugye). Ebéd után biztos történik valami, (egy 100 darabos kötés esetleg..)

#519838 exmnbs1 Előzmény: #519829

2011.10.13 19:19 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @taresz

Nem, egyáltalán nem.

Személytől függetlenül mindig elcsodálkozom-és bevallom, kicsit feldühít-- ha valaki állít valamit, de tényekkel,észérvekkel nem támasztja alá vagy az alaplogikával teljesen ellentéteset állít, de nem magyarázza meg.

Szóval Patakinak és Lantosnak nagyobb vagyona van, mint az egész E-Star kapitalizáció....És akkor ők,közel a nyugdíjkorhatárhoz, a komoly respektjüket beáldoznák egy PR akcióért, üveggyöngyökért cserébe?

Nekem egyből az ugrott be, hogy olyan párnázott ajtókat nyithat meg csak a nevük említése is--pláne aktív részvételük-- ami egy földi halandó magyar cégnek biztosan nem menne.

S meg lennék lepve, ha ezeknek az embereknek ne lenne valamilyen konstrukcióban tulajdonrész felajánlva.

Ha ehhez hozzáveszem, hogy Pataki a republikánusoknál komoly tényező(benne van a top 20-ban,olyan Kósa szint Fideszileg), nehezen tudom elképzelni, hogy 1-2 amerikai alap ne kóstolna bele a papírunkba. Főleg, ha egyszer valaki szívességet kér a kormányzó úrtól, azt illik odaát olyan befektetésekkel kifizetni, ami win-win alapú...S a kapitalizációnk ottani méretek szerint mogyoró...

A gondolatmenet folytatását mindenkinek a fantáziájára bízom..."

#519831 nembuksz Előzmény: #519822

Később. 41xx -ig likvidálták. Lehet fölszúrt utána de lényegében ő tolta le 41xx-ig.

Azért az jelenthetett valamit ha a cég első embere nem tol már be lóvét hogy fedezze a poziját.

Tudta, hogy a csontvázak ki fognak esni.

#519829 taresz Előzmény: #519760

Dehogy vagyok írígy. Ha lesz fundás változás akkor veszek. A múlt heti esemény nekem csak blöff kategória. Emlékezz Lantos/Pataky dream team-re. Az is az volt.

#519819 nembuksz Előzmény: #519816

Honnan tudod mikor derült ki Kassai első "koccanása"? Erről nincsenek hivatalos infók, viszont arról igen hogy amióta Kassai lépett és SCS átvette (vissza) a cég irányítását kiesett egy pár csontváz amit gondolom nem saját maga elől dugott el.

SCS nyilván nem azért adta át a cég irányítását hogy, mindenkit átverjenek (a legjobban saját magát), hanem hogy mással foglalkozzon. Ebben persze tévedett és ezt a legjobban gondolom ő maga bánja.