Dehogy repültek, csak most figyelő üzemmódra kapcsoltak..(Jön még a károgás)
Dehogy repültek, csak most figyelő üzemmódra kapcsoltak..(Jön még a károgás)
A varjak is elrepültek.. :))
Viszont még hasra eshettek..(igaz az még mingdig jobb mint ha pofára)
Voltunk is vagy összesen 3-an akik nem estek hasra a hírtõl.
Köszi, ezeket látom én is..(a mérleggel ellentétben ugye:-)
E-STAR 1 936 HUF 79 13:02:06
E-STAR 1 935 HUF 21 13:02:06
E-STAR 1 930 HUF 200 11:43:08
Hopp, és valaki visszajött az ebédből és nasi pótlásként jól bevásárolt...
Honnan tudjam én azt, de jún 21.-ig csináljanak valmit, mert utána nem vagyok egy darabig.(csak nagyon korlátozottan)
Mi van a mérleggel? Várom már mint a messiást. Meg ugye valamit tömni is kéne, rést, vagy libát (nekem mind1, csak tömjünk már).
akkor is majd a jövő héten lesz a hitel szerződés?
Jövő hétfőn ezt ismét elmondhatjuk..
pedig már jövő hét van
jön majd pénteken a Flash Report
Hogy milyen dögunalom van ma itt ( a kereskedésről nem is beszélve ugye). Ebéd után biztos történik valami, (egy 100 darabos kötés esetleg..)
a párnázott ajtó a pokolba vezetett......
2011.10.13 19:19 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @taresz
Nem, egyáltalán nem.
Személytől függetlenül mindig elcsodálkozom-és bevallom, kicsit feldühít-- ha valaki állít valamit, de tényekkel,észérvekkel nem támasztja alá vagy az alaplogikával teljesen ellentéteset állít, de nem magyarázza meg.
Szóval Patakinak és Lantosnak nagyobb vagyona van, mint az egész E-Star kapitalizáció....És akkor ők,közel a nyugdíjkorhatárhoz, a komoly respektjüket beáldoznák egy PR akcióért, üveggyöngyökért cserébe?
Nekem egyből az ugrott be, hogy olyan párnázott ajtókat nyithat meg csak a nevük említése is--pláne aktív részvételük-- ami egy földi halandó magyar cégnek biztosan nem menne.
S meg lennék lepve, ha ezeknek az embereknek ne lenne valamilyen konstrukcióban tulajdonrész felajánlva.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy Pataki a republikánusoknál komoly tényező(benne van a top 20-ban,olyan Kósa szint Fideszileg), nehezen tudom elképzelni, hogy 1-2 amerikai alap ne kóstolna bele a papírunkba. Főleg, ha egyszer valaki szívességet kér a kormányzó úrtól, azt illik odaát olyan befektetésekkel kifizetni, ami win-win alapú...S a kapitalizációnk ottani méretek szerint mogyoró...
A gondolatmenet folytatását mindenkinek a fantáziájára bízom..."
Később. 41xx -ig likvidálták. Lehet fölszúrt utána de lényegében ő tolta le 41xx-ig.
Azért az jelenthetett valamit ha a cég első embere nem tol már be lóvét hogy fedezze a poziját.
Tudta, hogy a csontvázak ki fognak esni.
Dehogy vagyok írígy. Ha lesz fundás változás akkor veszek. A múlt heti esemény nekem csak blöff kategória. Emlékezz Lantos/Pataky dream team-re. Az is az volt.
az árfolyam bánta legjobban, úgy 4800 körül távozott
Honnan tudod mikor derült ki Kassai első "koccanása"? Erről nincsenek hivatalos infók, viszont arról igen hogy amióta Kassai lépett és SCS átvette (vissza) a cég irányítását kiesett egy pár csontváz amit gondolom nem saját maga elől dugott el.
SCS nyilván nem azért adta át a cég irányítását hogy, mindenkit átverjenek (a legjobban saját magát), hanem hogy mással foglalkozzon. Ebben persze tévedett és ezt a legjobban gondolom ő maga bánja.