Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: nincs cím

#552743 Sumér harcos Előzmény: #552740

na ebből a szarvasos kanadai?márkából nem merek venni a neten,néha olyan olcsón árulják,hogy nincsen hozzá bizodalmam:)

#552740 Kriszti@n Előzmény: #552722

az Abercrombie pólókat Ebayen úgy lehetett venni, hogy teljesen más volt a kollekció, mint a hivatalos honlapon.Aztán a következő évben jelentek meg hivatalosan azok ,amiket a kínaiak 1 évvel korábban árultak:)

#552727 hosszhuszár Előzmény: #552723

Ázsiában is, mint mindenhol, vannak, minőségi cuccokat előállítók, és kevésbé minőségieket....

A nagyobb márkák, nyilván magasabb áron tudnak értékesíteni, így a minőségibb gyártót is meg tudják fizetni.....de majd Matgab mondja a tutit ezzel kapcsolatban....gas-nál volt...ha jól tudom..

azt sem tartom kizártnak, hogy nem ők nem ázsiában gyártatnak.

#552723 Sumér harcos Előzmény: #552722

igen irtál vmit már régebben erről-emléxem.

viszont nekem,mint vásárlónak teljesen mind1 hol varrják,ha elégedett vok,azonban a saxoo-nál a tavalyi modelleken nagy trehányságot látok már...

kabátnál is volt ilyen,de polokon is ,negativ meglátás...

GAS-nál Replay-nél még nem tapasztaltam-pedig gondolom ők is ázsiáznak(varatást illetően).?

#552722 hosszhuszár Előzmény: #552701

Már írtam, ezek a márkák,l önámítás, már mindenki kínában, török országban, gyártat...

Ez úgy történik, hogy kínai, török, eléjük rak 20 féle, jelen esetben pólót, ebből a saxo kiválaszt 10 félét, ez lesz a saxo póló, cimkézve, nyomva, stb...a másik 10-et kiválasztja a gecco, ez meg gecco márkájú lesz...

Alapanyag ugyan az, varrás ugyan az, minőség azonos....de ez létezni fog kinaiban, és törökben is, de nem gecco, vagy saxo cimkékkel...

Ez a jobbik eset, amikor kellő mennyiséget tud rendelni a megrendelő....ha viszont nem, nem lesz " sajátja" a fazon, hanem ugyan a póló, lesz saxozva, és geccozva is.....

röviden...

na végigjártam budapeste…

#552701 Sumér harcos

na végigjártam budapesten néhány saxoo boltot ismét,nyári leárazások után...

vásároltam egy rahedli polot 1990ft-os áron..

de több minden le van árazva..pl kapucnis felsők stb.

azért a minőséggel vsz kezd egy kis gond lenni a saxoo-val,mig olyan 10 éve,évekre lehetett egy saxoo polora számitani,most-már a tavaly vásároltakból itt lóg a cérna ,ott lóg a cérna...mintha a varások, cérnák xarabbak lennének.

a másik két kedvenc márkánál is körülnéztem: GAS és Replay...

GAS-nál mindenképpen ajánlott kiváltani törzsvásárlói kártyát,mert bizonyos helyzetekben 70%-ot jelenthet.

#519680 Sumér harcos Előzmény: #519670

elég érdekes azért ez az e-bay is....

ez a cikkszámú Ray Ban kapható dollárban 11.000ft-ért is szállitással 1ütt.

mig angol fontban akár 50.000ft ért is...vagy még drágábban...

a tokok,kiegészitők meg ahány db szemüveg, annyi félék- szinűek....vajh melyik az eredeti kivitel?vagy mind az,csak engedélyezett más-más kiegészitőkkel adni,árusitani?

#519677 taresz Előzmény: #519676

Kerítek holnap 1 árlistát Neked.

Nincs vele baj, csak cégen belül levajazni, hogy a kapun kivigyem macerás, így inkább boltban veszem.

#519676 Sumér harcos Előzmény: #519675

akkor egy árlista,honlap,elérhetőség nyilvános egyéb?:)

nem ott veszed????:)ez egyre érdekesebb:)ennyire tuti anyag?:)

#519675 taresz Előzmény: #519672

1,2,5,10 l, vagy tanker.

Nem tudom mi az ára. Én nem ott veszem.

Nincs mennyiségi megkötés.

törölve

#519673 Sumér harcos Előzmény: #519670

más...:)már 1hete kérdezni akarom tőled...

mennyiért adtok 1 liter étolajat?

és nálatok milyen kiszerelések léteznek?van-e minimum vásárlási mennyiség?

#519672 Sumér harcos Előzmény: #519670

más...:)már 1hete kérdezni akarom tőled...

mennyiért adtok 1 liter étolajat?

és nálatok milyen kiszerelések léteznek?van-e minimum vásárlási mennyiség?

#519670 taresz Előzmény: #519667

Nekem is innen van. Megnézettem és origi. Ők nem magyarok.:) Elég sűrűn vásárolok aukciós portálokon, de eddig csak egyszer szopattak meg. Nem meglepő módon a vateráról rendeltem éppen akkor.

Egyébként ahogy az arcodra emlékszem inkább az 55-ös, ha már nagyobb nincs.:)