Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: nincs cím

#519667 Sumér harcos Előzmény: #519656

áááá,köszi a linket...

néztem is,hogy mennyiért szállitanák?stb stb..

csak pontosan probálnom kell majd vhol belőle,mert látom van 52-55mm-es méret belőle.

tegnap kecskeméten probáltam volna is,de az egész városban,multiban nem volt.....olyan "jól megy a népnek"

,hogy ray bant senki nem keres....nem tartanak...egy megyeszékhelyen....

a jövő héten mennem kell szegedre,pestre is...majd nézek ott vhol,hátha találok,ahol kézbe is vehetem,felprobálhatom...

és ezt követően valóban az e-bay tűnik a legjobb árnak.....ugyan fizikálisan boltban nemtom mennyi....mennyivel drágább,mert ha csak 1500-2000 forinttal,akkor nem rendelgetnék,azonnal megvenném....de kétlem........valszeg üzletben akár 10-15ezerrel is több az ára.....

csak ezek az e-bay-osok originalok remélem,nem vmi copy:)

#519666 Sumér harcos Előzmény: #519658

itt a dumcsi topikban volt róla szó egy honapja körül,nem nagyon harapott az arany ügyre senki...:)

ez 14 karátos magyar,olasz,török,görög arany volt...a sárga különböző árnyalataiban...:)

#519658 Ibiza Előzmény: #519648

miért nem raktad fel aranyaidat ide valamelyik adásvételis topikba.. 8-9k-ért sokan vennének aranyat sztem ha jól néz ki.....

én nem hordok semmi aranyat de fehérarany egyedi láncot akarok majd venni..

Ray Banok elég jók..van kettő..elég drágák lettek..

van egy polár horgászni..két noném de szeretem ezeket..meg egy Armani..

#519653 Sumér harcos Előzmény: #519652

ha vki esetleg ebből a Ray Ban 2132 901 cikkszámú ,2012-es modellből jó áron tud eredetit! az bátran szóljon!vevő vok rá:)

#519651 Sumér harcos Előzmény: #519648

igy tudok bárkinek jelenleg friss árakat mondani az ország bármely pontjára......

a legpofátlanabb ár,amivel találkoztam az Zircen volt...3300ft/grammot adtak volna Zirc egyetlen ékszer boltjában......hát mondom,ehhez arc kell....

a múltkor érdeklődtem ar…

#519648 Sumér harcos

a múltkor érdeklődtem aranyárakról,törtarany árakról....

volt egy rahedli belőle,amit semmibe nem néztem már....

kiszórtam őket...

olyan 6100-8500ft/gramm....áron mentek el.

az egész országban jártam munkámból adódóan,igy szinte mindenhol néztem a felvásárlási árakat és zálogházi eladásiakat is.......

a 8500-as árat mondanom sem kell magánszemély fizette...egy gyönyörű láncért..

#519647 Sumér harcos Előzmény: #519646

na eldőlt az óra kérdés is....nagyon sokat tépelődtem, nézelődtem mi legyen....

de végül nem vettem kő drága felsőkategoriás órát....

pedig benne volt az is...

nem oly régen vásároltam…

#519646 Sumér harcos

nem oly régen vásároltam egy saxoo téli kabátot,40-ről majd 10-re leárazva,ennek örültem..

de az elmúlt időszakban több is hozzám került igy...téli vagány kabát.

#494221 Sumér harcos Előzmény: #493903

azt a stoplist jól leárazták....

ugyan ja,elég irreális eredeti ára volt....

vmikor utoljára abból is nike-ot vettem.

#494220 Sumér harcos Előzmény: #493903

értem,köszi

ugyan melegitőre nem gyúrok,abból van most nekem,egy zsir amit nem is használok még,meg 3 garnitura viseltes,melyek évjáratra 2001-2008 közöttiek.

éppen most néztem,hogy egy nike melegitőt még 2001-ben vettem,és még mindig birja.

#493903 matgab Előzmény: #489586

reggel 10-re kell menni, mert különben a normál cipőméreteket kifosztják.

Én azt láttam, hogy inkább hazai kiskereskedők voltak, akik mivel nagyker ár alatt tudtak vásárolni őrületes mennyiségeket vásároltak.

Amúgy is óriási tömeg volt.

Ja, mint kiderült, nemcsak ott hanem a Boráros téri üzletben meg azt hiszem a Duna Plaza-nal is hasonló akciók vannak minden csütörtökön. (a premier-ben is).

A Borároshoz sztem kevesebb kereskedő ment, mert ott még délután is volt valamelyest normál méretű áru.

Én végül egy stoplis cipőt vettem meg 70 rongy helyett (ki az a barom, aki ennyiért vesz focicipőt??) 10 rongyért.

Melegítők 40%-kal lesznek leárazva (az outlet árhoz képest) azt hiszem a mostani, vagy a következő csütörtökön, de nézd meg a neten, hogy melyik a kettő közül!

#489176 hosszhuszár Előzmény: #489111

Ezt azért nem mondtam..))

ki kell menni, hátha, és gondolom, nem az utolsó trend szerinti "mackót" akarod megvenni..)))

tipp józsefvárosi piac..ott is van, az, hogy eredeti e, vagy sem, azt nem tudom, de kísértetiesen hasonlítanak egymáshoz, töredék áron..))

és lassan (vagy már így van), az a hamis, ami nem kínai..)))

#489111 Csusza Előzmény: #489042

"be kell épülni.." :-D

Sajnos nem vagyok partizán, viszont most épp vennék egy jó Adidas melegítőt.

Ezek szerint akkor nem is érdemes pénteken kimennem? (üres vagy drága üzletet közelebb is találok... )

#489042 hosszhuszár Előzmény: #489035

Sziasztok, szia.

sok külföldi jár oda vásárolni, gondolom, amikor friss árú érkezik, hívják őket....ezért nincs ott szinte soha semmi, vagy ha éppen van, szerencsés voltál...

láttam, kisbuszokat pakolnak meg, horvát, román, stb....

Az eladóknak is jobb, ha szinte egyben visznek el mindent, mint egyesével...

be kell épülni..))

#489035 matgab Előzmény: #486382

Kimentem a múlt pénteken a premier outletbe, persze szinte csak eladhatatlan szarokat adtak 70%-on vagy afeletti kedvezménnyel, vagy olyan termékeket amik még 70%-os kedvezménnyel sem érte meg az árát.

Viszont most pénteken egész jó akció lesz az Adidas-nál, az outletek árából adnak még 40% kedvezményt a 13.000 ft feletti termékek esetében. Remélem nem kurják fel előtte az outlet áraikat 50%-kal!