Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: Lelkes lombard libák a lakodalomban

#519608 exmnbs1 Előzmény: #519605

a karvaly visszavette a rókák által megtizedelt nyúlszállítmányát

a varjak károgtak hogy ugrott a lakodalmas szarvasgombás vadas, a bagoly pedig tudta előre

a szarka is készül a buliba, a maradék gyémátokra hajt

Re: Lelkes lombard libák a lakodalomban

#519605 exmnbs1 Előzmény: #519592

vaddisznó okos állat ezért nem adott szarvasgombát a menühöz hiába ígérték be a libáknak

Lelkes lombard libák a lakodalomban

#519592 Arsene Lupin

Nagy a lelkesedés a lombard libák között. Buli lesz az utcában, hét határra szóló lakodalom. Ott a helyük, gondolják. Annyi eszük azonban nincs, hogy átgondolják, miért is tömték őket egész héten. A kések élezésének zaját is elnyomja hangos gágogásuk, és belecsipkednek a csitítókba is.

Ott lesznek a lagziban, az már igaz.

Re: Lombard libák lelkesenekAz átl

#519573 Fornit Előzmény: #519538

Ha két hétig limites lesz a könyv, majd feltűnik egy kalapozó a cégetek bejáratánál, valamit annak is dobni ám... :)))

Re: masorvásárhely

#519545 Lxrose Előzmény: #519438

Kösz, úgy tünik, kicsit sokat írtam az elmúlt egy évben. Szerintem ha a bort Hercegnek adod inkább, akkor jobb esélyed van. :-)

#519538 hAliG Előzmény: #519536

Ha nyerek, minden nap limitre akasztom a könyvet 2 hétig!

Re: nincs cím

#519537 Grizzly Géza Előzmény: #519535

Na,matgabnak adtunk némi melót,nehogy már munka nélkül maradjon...:) M1ek én is,jó 7végét mindenkinek,csőkány! :)

#519536 hAliG Előzmény: #519532

Én vettem egy szelvényt, már csak ennyire fussa, mert itt nyakig tömtek..

Sziasztok! Most már tény…

#519535 Nyeretlen_Keteves

Sziasztok! Most már tényleg megyek. Mondjuk Ex-et hiányoltam (de csak egy kicsit), biztos dolga van:-)

#519534 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #519530

Így már hihetőbb. De miért nem előre írod be, hogy milyen pozit nyitsz? (írigy vagy?, vagy nincs rá időd?). Remélem azért érted a viccet, ha már nem szereted:-)