Te mit nyomsz esténként? LSD? Van még belőle? :)))
Te mit nyomsz esténként? LSD? Van még belőle? :)))
a karvaly visszavette a rókák által megtizedelt nyúlszállítmányát
a varjak károgtak hogy ugrott a lakodalmas szarvasgombás vadas, a bagoly pedig tudta előre
a szarka is készül a buliba, a maradék gyémátokra hajt
vaddisznó okos állat ezért nem adott szarvasgombát a menühöz hiába ígérték be a libáknak
Nagy a lelkesedés a lombard libák között. Buli lesz az utcában, hét határra szóló lakodalom. Ott a helyük, gondolják. Annyi eszük azonban nincs, hogy átgondolják, miért is tömték őket egész héten. A kések élezésének zaját is elnyomja hangos gágogásuk, és belecsipkednek a csitítókba is.
Ott lesznek a lagziban, az már igaz.
"Lombard libák lelkesenekAz átl"---ez mi akar lenni,nem tudjátok? Valami vicc? :)
Csak nem magadra gondolsz? :)
Vagy 10 kg arany beleférne a kalapba :-D
Ha két hétig limites lesz a könyv, majd feltűnik egy kalapozó a cégetek bejáratánál, valamit annak is dobni ám... :)))
Nem unod még?
Valamit tenni kéne, mert ez már PF színvonal. :(
http://profitline.hu/hircentrum/hir/268804/Felmondta-tavhoszerzodeset-Marosvasarhellyel-az-E-Star
hazudnak a tavalyi Q1 eredmányről, mikor is nyereséges volt
http://www.bbj.hu/business/e-star-q1-revenue-rises-fivefold-as-result-of-an-acquisition-_58127
Kösz, úgy tünik, kicsit sokat írtam az elmúlt egy évben. Szerintem ha a bort Hercegnek adod inkább, akkor jobb esélyed van. :-)
:))))) skót... :)))
Jó hétvégét, jó nyaralást, éljenek a kaszinók, a kocsmák!
Ha nyerek, minden nap limitre akasztom a könyvet 2 hétig!
Na,matgabnak adtunk némi melót,nehogy már munka nélkül maradjon...:) M1ek én is,jó 7végét mindenkinek,csőkány! :)
Én vettem egy szelvényt, már csak ennyire fussa, mert itt nyakig tömtek..
Sziasztok! Most már tényleg megyek. Mondjuk Ex-et hiányoltam (de csak egy kicsit), biztos dolga van:-)
Így már hihetőbb. De miért nem előre írod be, hogy milyen pozit nyitsz? (írigy vagy?, vagy nincs rá időd?). Remélem azért érted a viccet, ha már nem szereted:-)