Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#519462 BudFox Előzmény: #519461

napi maxra felhúzták a fodros pajeszosok :D 17.488 ....a tegnapi longom éppen nyereséges lett volna.....

ha minden igaz akkor USA nekünk műsorozott :D és innentől kezdve zárásig csak zuhanni fognak :D

f@sza kis zárást összere…

#519457 Borska

f@sza kis zárást összerettyintettek megint........

#519456 Csilla76 Előzmény: #519449

úgy döntöttem, hogy hanyagolom nyáron a tőzsdét, elég volt. bár dolgozni fogok és gép előtt leszek, csak belenézek, nem fogok hozzányúlni. a mostani bukót benyelem, mert nem lesz jobb a helyzet. dax shortom 14-én le fog járni. nem lesz addigra nyerőben, de nem érdekel. a többit meg év végén fogom lezárni. nem is érdemes piszkálni sem.

a cirkusz legalább szórakoztat, de ez inkább stresszel. nem éri meg, legalábbis most nekem nem.

#519422 BudFox Előzmény: #519407

mindig megy az altatás, aztán megöntik valamerre..

de azthiszem már mindenki unja ezt...a robotok által generált kereskedést.

úgyhogy kiismerni is könyebb lesz.

#519420 ang3lt Előzmény: #519407

így sokkal jobban néz ki köszönöm =)

amúgy tényleg dögunalom. ilyenkor nem is kell figyelni. majd ha mindenki elunta magát akkor borítanak hirtelen =)

#519402 Hathor Előzmény: #519401

Mindjárt megfordítom.

Agyrém ami itt megy..

20perc múlva foci bulira kéne mennem, és itt petélünk a nagy semmire..

#519401 ang3lt Előzmény: #519395

Korrektnek tűnik a rajz de azt a fibót tedd már be fordítva csak a kedvemért plz :-P

#519252 BudFox Előzmény: #519142

no, ja....aztán ne "zsidó bankározzon" az ember ? :D mikor ilyen világ van a szemünk láttára ? :D

#519251 BudFox Előzmény: #519139

csak forgolódunk...de pénzem nem lesz több...

most a shortosokat akarják szivatni..alig akar esni. vagy egyáltalán nem...pedig lefele lesz ma....egy szép "percben" elindulunk szerintem nagyon lefele...