napi maxra felhúzták a fodros pajeszosok :D 17.488 ....a tegnapi longom éppen nyereséges lett volna.....
ha minden igaz akkor USA nekünk műsorozott :D és innentől kezdve zárásig csak zuhanni fognak :D
napi maxra felhúzták a fodros pajeszosok :D 17.488 ....a tegnapi longom éppen nyereséges lett volna.....
ha minden igaz akkor USA nekünk műsorozott :D és innentől kezdve zárásig csak zuhanni fognak :D
mi lett a vége? én csak azt látom, hogy napi maxon zárt.
úgy döntöttem, hogy hanyagolom nyáron a tőzsdét, elég volt. bár dolgozni fogok és gép előtt leszek, csak belenézek, nem fogok hozzányúlni. a mostani bukót benyelem, mert nem lesz jobb a helyzet. dax shortom 14-én le fog járni. nem lesz addigra nyerőben, de nem érdekel. a többit meg év végén fogom lezárni. nem is érdemes piszkálni sem.
a cirkusz legalább szórakoztat, de ez inkább stresszel. nem éri meg, legalábbis most nekem nem.
mindig megy az altatás, aztán megöntik valamerre..
de azthiszem már mindenki unja ezt...a robotok által generált kereskedést.
úgyhogy kiismerni is könyebb lesz.
így sokkal jobban néz ki köszönöm =)
amúgy tényleg dögunalom. ilyenkor nem is kell figyelni. majd ha mindenki elunta magát akkor borítanak hirtelen =)
Szerintem el fog tartani egy darabig,"B"hullám nem kis pályás
Mindjárt megfordítom.
Agyrém ami itt megy..
20perc múlva foci bulira kéne mennem, és itt petélünk a nagy semmire..
Korrektnek tűnik a rajz de azt a fibót tedd már be fordítva csak a kedvemért plz :-P
Nagy az uncsi itt..
Vajon bear zászlót építettünk ki?
http://postimage.org/image/wgji5zug5/full/
Ezzel meglenne az elvárt céláram ABC szerint
És vaon tegnap és ma van/volt a shortosfelszedés hatiban?
De még mindig nem mondtad, hogy mefordultál-e :D
ezek szerint igen.
no, ja....aztán ne "zsidó bankározzon" az ember ? :D mikor ilyen világ van a szemünk láttára ? :D